Libnet.ro
UNICEF

23:31

Traian Basescu: Problema romilor se va rezolva prin educatie si nu in doua zile, punandu-i in avion

B1 B1,
Traian Basescu: Problema romilor se va rezolva prin educatie si nu in doua zile, punandu-i in avion

Presedintele Traian Basescu a mai precizat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca o alta tema pe care o va aborda la Bruxelles va aborda va fi problema romilor expatriati din Franta. Nu voi ezita sa. continuă pe B1

Traian Basescu: Vom vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra Schengen/ Problema romilor este o problema europeana si trebuie tratata la nivel european

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, dupa intalnirea cu presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, ca a discutat cu aceasta despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, acces care pentru moment este oarecum suspendat datorita evolutiilor interne din Romania. Presedintele a precizat ca in perioada urmatoare autoritatile vor vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra a spatiului Schengen.

Traian Basescu, ministrilor francezi: Nu acceptam formulari de genul Romania este reponsabila de alungarea populatiei de etnie roma

Presedintele Traian Basescu a expus, miercuri, in fata ministrilor francezei de Interne si Afaceri Europene o pozitie ferma privind situatia romilor, precizand ca Romania nu-si alunga niciun cetatean.

Ministrii francezi Manuel Valls si Bernard Cazeneuve au vizitat o scoala din Campia Turzii si au mers intr-un cartier de romi/ Valls: Problema romilor din Romania trimisi din Franta nu poate fi rezolvata in cateva luni

Ministrul francez de Interne Manuel Valls si ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, au vizitat, joi, o scoala din Campia Turzii unde este implementat un proiect european de integrare a romilor si au mers intr-un cartier locuit romi, intrand in mai multe case, transmite Mediafax. Valls a declarat ca problema romilor din Romania trimisi acasa din Franta este una complexa si care nu poate fi rezolvata in cateva luni, iar pentru rezolvarea acesteia nu discursurile conteaza si nici acuzatiile.

Le Progres: Vizita delicata in Romania pentru ministrii francezi Manuel Valls si Bernard Cazaneuve, veniti la Bucuresti pentru a aborda problema romilor la sursa

Vizita ministrilor Manuel Valls si Bernard Cazaneuve in Romania, in cursul careia va fi abordata situatia romilor, risca sa fie delicata, avand in vedere criticile la adresa politicii de demolare a taberelor din Franta, scrie publicatia franceza Le Progres, citata de Mediafax. Ministrul de Interne, Manuel Valls, si ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, se afla miercuri in vizita in Romania pentru a incerca sa abordeze de la radacina problema romilor.

Ponta: Guvernul vrea sa abordeze mult mai pragmatic problema romilor, impreuna cu Franta.

Guvernul actual intentioneaza sa trateze problema romilor cu o abordare diferita fata de fosta putere, intr-o maniera mult mai pragmatica si mai serioasa, impreuna cu prietenii si partenerii francezi, a afirmat, miercuri, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Azi avem o intalnire pe problema romilor cu prietenii si partenerii nostri, ministrii francezi din domeniu. Vreau sa avem o abordare cu totul si cu totul diferita decat am avut pana acum. Vreau nu doar din vorbe sa spunem ca ne .

Romania a semnat un acord-cadru experimental cu Franta, in problema romilor: 7.000 de romi vor fi repatriati

Romania a semnat miercuri un acord-cadru experimental cu Franta, in problema romilor. Acordul a fost semnat in cadrul intalnirii care a avut loc la Palatul Victoria, intre Victor Ponta si o delegatia din care.

Francois Hollande trimite doi ministri in Romania sa rezolve problema romilor

Presedintele Frantei, Francois Hollande a anuntat ieri ca va trimite in tara noastra doi ministri care sa discute problema romilor, transmite presa internationala.

Hollande trimite doi ministri francezi in Romania pentru a aborda problema romilor la sursa

Presedintele francez Francois Hollande isi trimite in Romania ministrul de Interne si ministrul Afacerilor Europene pentru a aborda problema romilor la sursa, informeaza AFP. De miercuri, ministrul de Interne.

Ion Cristoiu: Nenorocirea Romaniei e ca Traian Basescu s-a intors la Cotroceni, pentru ca uitam prin ce am trecut

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat luni, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, declaratia presedintelui Traian Basescu dupa intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia, si anume aceea ca.

Traian Basescu a semnat decretul de pensionare pentru judecatoarea Barbulescu.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul de eliberare din functie, prin pensionare, a judecatoarei Lidia Barbulescu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Mediafax. Consiliul Superior al Magistraturii a luat act in 23 august de cererea de pensionare a judecatoarei Lidia Barbulescu. Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost inaintata presedintelui, care marti a semnat decretul de eliberare din functia de judecator, prin pensionare, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )