Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu: Vom vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra Schengen/ Problema romilor este o problema europeana si trebuie tratata la nivel european

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu: Vom vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra Schengen/ Problema romilor este o problema europeana si trebuie tratata la nivel european

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, dupa intalnirea cu presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, ca a discutat cu aceasta despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, acces care pentru moment este oarecum suspendat datorita evolutiilor interne din Romania. Presedintele a precizat ca in perioada urmatoare autoritatile vor vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra a spatiului Schengen. continuă pe Hotnews

Basescu: Vom lua Rezolutia PE ca pe o recomandare; deocamdata anchetele au demonstrat ca in Romania nu au existat inchisori CIA

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, la intalnirea cu omologul lituanian Dalia Grybauskaite, ca va lua Rezolutia Parlamentului European privind inchisorile CIA ca pe o recomandare si mentioneaza ca anchetele facute au demonstrat ca pe teritoriul Romaniei nu au existat inchisori CIA, informeaza Agerpres.

Razboi in U.E. din cauza lui Traian Basescu. Watson: Mandatul lui Basescu este ilegal

Parlamentul European dezbate situatia politica din Romania, care este prevazuta sa aiba loc dupa-amiaza, incepand cu ora 16. Este primul punct al agendei de lucru si, probabil, cel mai important al zilei.

Dragnea: Prietenii lui Traian Basescu se vor convinge ca i-a mintit si il vor parasi

Liviu Dragnea a declarat ca ancheta DNA care il vizeaza nu este altceva decat razbunarea politica a lui Traian Basescu cel care, dupa referendum, a ramas doar un presedinte fantoma care va fi parasit si de aliatii politici europeni in momentul in care vor intelege ca au fost mintiti, relateaza Antena3. ro.

Traian Basescu, ministrilor francezi: Nu acceptam formulari de genul Romania este reponsabila de alungarea populatiei de etnie roma

Presedintele Traian Basescu a expus, miercuri, in fata ministrilor francezei de Interne si Afaceri Europene o pozitie ferma privind situatia romilor, precizand ca Romania nu-si alunga niciun cetatean.

Razboi in U.E. din cauza lui Traian Basescu. P.E. dezbate situatia din Romania

Parlamentul European dezbate situatia politica din Romania, care este prevazuta sa aiba loc dupa-amiaza, incepand cu ora 16. Este primulpunct al agendei de lucru si, probabil, cel mai important al zilei.

Graham Watson, in exclusivitate la Antena3: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

Joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Graham Watson a declarat ca domnul Traian Basescu a.

Traian Basescu: Accesul la Schengen, momentan suspendat. Urmeaza sa vedem cum putem scurta perioada pana cand Romania va fi membra

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta dupa intalnirea cu presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, ca unul dintre subiectele care au fost discutate.

Traian Basescu a semnat decretul de pensionare pentru judecatoarea Barbulescu.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul de eliberare din functie, prin pensionare, a judecatoarei Lidia Barbulescu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Mediafax. Consiliul Superior al Magistraturii a luat act in 23 august de cererea de pensionare a judecatoarei Lidia Barbulescu. Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost inaintata presedintelui, care marti a semnat decretul de eliberare din functia de judecator, prin pensionare, .

Traian Basescu primeste luni, la Cotroceni, delegatia Comisiei de la Venetia

Presedintele Traian Basescu va primi, luni, delegatia Comisiei de la Venetia, care se va afla la Bucuresti pentru a verifica daca in Romania se respecta principiile statului de drept. Potrivit Administratiei.

Graham Watson LIVE: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

In aceasta seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Urmareste LIVE Sinteza Zilei numai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )