Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ion Cristoiu: Nenorocirea Romaniei e ca Traian Basescu s-a intors la Cotroceni, pentru ca uitam prin ce am trecut

B1 B1,
Ion Cristoiu: Nenorocirea Romaniei e ca Traian Basescu s-a intors la Cotroceni, pentru ca uitam prin ce am trecut

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat luni, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, declaratia presedintelui Traian Basescu dupa intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia, si anume aceea ca. continuă pe B1

Ion Cristoiu: USL nu a facut nimic la guvernare, dar si Opozitia e prea slaba, iar presa nu s-a ocupat

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat duminica, in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, progresele USL de cand Guvernul Victor Ponta a ajuns la Putere. in opinia sa, USL nu a facut nimic in trei luni.

Administratia prezidentiala: Acuzatiile formulate de Antena 3 la adresa lui Traian Basescu, o continuare a campaniei de dezinformare publica/ Presedintele nu a efectuat nicio vizita la Riad in timpul mandatelor sale

Administratia prezidentiala a raspuns sambata, printr-un comunicat de presa, acuzatiilor formulate in emisiunea Exces de putere din 8 septembrie 2012, difuzata de Antena 3, potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi calatorit sau ar fi urmat sa calatoreasca cu o aeronava la Riad Regatul Arabiei Saudite), in data de 3 august 2005. Administratia prezidentiala informeaza ca presedintele nu a efectuat nicio vizita la Riad Regatul Arabiei Sudite), in timpul mandatelor sale de sef al statului, si ca, in pofida faptului ca acest raspuns a fost transmis postului de televiziune mentionat la raspuns la o solicitare oficiala, Antena 3 a ales sa continue campania de dezinformare publica la adresa presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu. Vezi in text comunicatul Administratiei prezidentiale.

Dragnea: Prietenii lui Traian Basescu se vor convinge ca i-a mintit si il vor parasi

Liviu Dragnea a declarat ca ancheta DNA care il vizeaza nu este altceva decat razbunarea politica a lui Traian Basescu cel care, dupa referendum, a ramas doar un presedinte fantoma care va fi parasit si de aliatii politici europeni in momentul in care vor intelege ca au fost mintiti, relateaza Antena3. ro.

Traian Basescu, catre Comisia de la Venetia: Cateva institutii politice au facut abuzuri in lant. O parte au fost corectate mai tarziu

Traian Basescu s-a intalnit luni cu membrii Comisiei de la Venetia si i-a asigurat ca institutiile statului functioneaza, desi guvernul si majoritatea parlamentara a facut unele abuzuri. Oficialii.

Presedintele Traian Basescu primeste luni la Cotroceni o delegatie de experti ai Comisiei de la Venetia

Presedintele Traian Basescu primeste, luni, la Cotroceni, o delegatie de experti ai Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia), informeaza Administratia Prezidentiala citata de Agerpres.

Traian Basescu primeste luni, la Cotroceni, delegatia Comisiei de la Venetia

Presedintele Traian Basescu va primi, luni, delegatia Comisiei de la Venetia, care se va afla la Bucuresti pentru a verifica daca in Romania se respecta principiile statului de drept. Potrivit Administratiei.

Tariceanu: In loc sa cenzureze derapajele si excesele lui Traian Basescu, Curtea Constitutionala le-a incurajat

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata ca, in opinia sa, Curtea Constitutionala a incurajat derapajele si excesele presedintelui Traian basescu si a introdus norme pentru a intari puterea acestuia, sustinand ca ar fi nevoie de revizuirea Constitutiei pentru ca asemenea situatii sa nu mai aiba loc, relateaza Mediafax.

Tariceanu: Excesele lui Traian Basescu au fost incurajate de Curtea Constitutionala

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu sustine ca in loc sa cenzureze excesele presedintelui Traian Basescu, Curtea Constitutionala le-a incurajat si a introdus norme pentru a intari puterea acestuia,.

Traian Basescu se va intalni cu Jose Manuel Barroso pe 14 septembrie: Aceasta va fi prima vizita externa a presedintelui de la revenirea la Cotroceni

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso urmeaza sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu pe data de 14 septembrie, cel mai probabil, la Bruxelles, informeaza Mediafax. intalnirea celor doi.

Traian Basescu se va intalni cu Jose Manuel Barroso pe 14 septembrie. Si premierul Victor Ponta ar urma sa se intalneasca cu presedintele CE pe 17 septembrie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso urmeaza sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu pe data de 14 septembrie, cel mai probabil, la Bruxelles, informeaza Mediafax. intalnirea celor doi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )