Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni. continuă pe Hotnews

Traian Basescu propune ca dezbaterea dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterile dintre candidatii pentru.

Traian Basescu propune organizarea dezbaterii Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE 14:45 Presedintele Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, respectiv Victor Ponta si Klaus Iohannis, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu propune ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se desfasoare la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, prin intermediul unui comunicat de presa, ca dezbaterea intre candidatii in alegerile prezidentiale Victor Ponta si Klaus Iohannis sa se desfasoare la Palatul.

Klaus Iohannis: Mi se pare potrivit ca dezbaterea cu Victor Ponta sa aiba loc la Timisoara (VIDEO)

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca isi doreste o dezbatere cu Victor Ponta inainte de turul al doilea, la Universitatea de Vest din Timisoara. Este nevoie.

Victor Ponta: Daca Iohannis vrea sa vina cu Basescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, sustine ca Traian Basescu vrea sa-l ajute pe Klaus Iohannis propunand ca dezbaterea electorala dintre ei sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Astfel, presedintele PSD.

Victor Ponta ii raspunde lui Traian Basescu. Nu apreciez implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu apreciaza implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, in conditiile in care seful statului a propus astazi ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se.

Alegeri prezidentiale 2014. Teodor Atanasiu, incantat de propunerea presedintelui Traian Basescu pentru o dezbatere electorala la Palatul Cotroceni

Propunerea presedintelui Traian Basescu ca o dezbatere electorala intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale 2014 sa aiba loc la Palatul Cotroceni este salutata de fostul ministru al Apararii Nationale, vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, care o considera o surpriza placuta.

Victor Ponta refuza dezbaterea de la Timisoara: PSD-istul insista pentru intalnirile de la TV

Victor Ponta nu a acceptat provocarea celor de la Universitatea de Vest din Timisoara, pentru o confruntare electorala cu Klaus Iohannis, la 25 de ani de la Revolutie.

Victor Ponta refuza dezbaterea de la Timisoara: liderul PSD insista pentru intalnirile de la TV

Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, nu a acceptat provocarea celor de la Universitatea de Vest din Timisoara, pentru o confruntare electorala cu Klaus Iohannis, candidat ACL, la 25 de ani de la Revolutie.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, chemati la dezbaterea finala pentru presedintie in bastionul dreptei de la Timisoara, la 25 de ani de la Revolutie

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, astazi, ca una dintre variantele pe care le ia in calcul pentru dezbaterea finala cu Victor Ponta, este la Timisoara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )