Libnet.ro
UNICEF

15:15

Traian Basescu: Radu Vasile - un prim-ministru bun pe care Romania l-a avut intr-o perioada extrem de grea. A marcat epoca lui, dar si ce a urmat dupa el

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Radu Vasile - un prim-ministru bun pe care Romania l-a avut intr-o perioada extrem de grea. A marcat epoca lui, dar si ce a urmat dupa el

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la plecarea spre Berlin, ca Radu Vasile a fost un prim-ministru bun, pe care Romania l-a avut intr-o perioada extrem de grea. Imi exprim regretul pentru decesul lui. Radu Vasile a facut multe pentru tara. E un om care a marcat epoca lui, dar si ce a urmat dupa el, a spus seful statului. Traian Basescu a subliniat ca mandatul de premier al acestuia s-a suprapus unei perioade dificile, cand Romania isi punea problema daca intra in incetare de plati, iar Radu Vasile a gasit resurse si inteligenta sa spuna da unor programe care sunt implementate si acum. Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor in Guvernul condus de Radu Vasile. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu: Radu Vasile - un prim-ministru bun pe care Romania l-a avut intr-o perioada extrem de grea. A marcat epoca lui, dar si ce a urmat dupa el

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la plecarea spre Berlin, ca Radu Vasile a fost un prim-ministru bun, pe care Romania l-a avut intr-o perioada extrem de grea. Imi exprim regretul pentru decesul lui. Radu Vasile a facut multe pentru tara. E un om care a marcat epoca lui, dar si ce a urmat dupa el, a spus seful statului. Traian Basescu a subliniat ca mandatul de premier al acestuia s-a suprapus unei perioade dificile, cand Romania isi punea problema daca intra in incetare de plati, iar Radu Vasile a gasit resurse si inteligenta sa spuna da unor programe care sunt implementate si acum. Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor in Guvernul condus de Radu Vasile.

Traian Basescu: Regret profund trecerea in nefiinta a lui Radu Vasile. A fost un prim-ministru bun intr-o perioada extrem de grea (VIDEO)

TraianBasescu si-a exprimat, miercuri, regretul cu privire la decesul fostului prim-ministru al Romaniei RaduVasile. Presedintele a afirmat ca Radu Vasile a fost un prim-ministru bun pentru Romania.

Basescu: Radu Vasile a MARCAT epoca lui.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Radu Vasile a fost un premier bun, intr-o perioada foarte dificila pentru Romania, si ca a jucat un rol important in dezvoltarea infrastructurii din tara. Citeste si A murit fostul premier Radu Vasile Radu Vasile a gasit resurse si inteligenta sa spuna da unor programe care astazi sunt implementate sau in curs de implementare. Tot datorita lui avem cel mai mare terminal de containere din Marea Neagra in portul din Constanta, cu finantare .

Fostul director SRI Costin Georgescu, despre moartea lui Radu Vasile: Era un om care si-a meritat functia de prim-ministru

Costin Georgescu, fostul director al SRI, si-a exprimat regretele referitoare la decesul fostului premier Radu Vasile. Era un om, un om care si-a meritat functia de prim-ministru si a dus-o pana la capat .

Ion Iliescu: Regret ca a incetat din viata Radu Vasile. A fost omul care gasea calea abordarii deschise

Ion Iliescu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca fostul prim-ministru Radu Vasile a fost un om deschis dialogului, care intotdeauna gasea abordari directe. Fostul sef al statului a precizat ca desi se.

Basescu, despre Radu Vasile: A fost un premier bun intr-o perioada extrem de grea pentru Romania

Presedintele Traian Basescu, ministru al Transporturilor in mandatul de premier al lui Radu Vasile, si-a exprimat regretul fata de decesul sefului sau de cabinet din perioada 1998-1999, scrie Jurnalul. ro .

Traian Basescu a transmis condoleante familiei lui Radu Vasile

Presedintele Traian Basescu a transmis condoleante familiei fostului premier Radu Vasile, care a decedat in noaptea de marti spre miercuri. Presedintele a elogiat reusitele guvernului condus de Radu Vasile, ale .

Cel mai dramatic moment din mandatul de premier al lui Radu Vasile

Mandatul de prim ministru al lui Radu Vasile a fost marcat de mineriada din 1998, precum si de incheierea pactului cu minerii, denumit Pacea de la Cozia. in calitate de sef al Guvernului, Radu Vasile a fost cel care a negociat cu reprezentantii minerilor incetarea conflictului.

Sicriul fostului premier Radu Vasile va fi depus joi la Senat

Sicriul fostului premier Radu Vasile, care a incetat din viata marti noaptea, va fi depus joi, la ora 12. 00, la Senat, informeaza Mediafax. Trupul neinsufletit al fostului premier va fi depus la Senat de joi,.

Basescu: Radu Vasile a marcat epoca lui

Presedintele Traian Basescu a apreciat astazi ca Radu Vasile a fost un premier bun, intr-o perioada foarte dificila, cand Romania isi punea problema daca intra in incetare de plati, care a gasit resurse si inteligenta sa spuna da unor programe care sunt implementate si acum.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )