Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sicriul fostului premier Radu Vasile va fi depus joi la Senat

B1 B1,
Sicriul fostului premier Radu Vasile va fi depus joi la Senat

Sicriul fostului premier Radu Vasile, care a incetat din viata marti noaptea, va fi depus joi, la ora 12. 00, la Senat, informeaza Mediafax. Trupul neinsufletit al fostului premier va fi depus la Senat de joi,. continuă pe B1

Trupul neinsufletit al fostului premier Radu Vasile va fi depus joi la Senat.

Fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata marti noaptea, va fi depus joi, la ora 12. 00, la Senat, informeaza Mediafax. Secretarul general adjunct al Senatului, Dan Mihalache, a precizat ca trupul neinsufletit al fostului premier va fi depus la Senat de joi, de la ora 12. 00, pana vineri, la ora 10. Oricine va dori sa-i aduca un ultim omagiu fostului premier va avea acces nerestrictionat. Radu Vasile va fi inmormantat vineri, la ora 14. 00, la Cimitirul Bellu Catolic, langa .

Radu Vasile va fi depus joi la Senat

Trupul neinsufletit al fostului premier Radu Vasile va fi depus joi, la ora 12. 00, la Senat, unde va ramane pana vineri, la ora 10.

Trupul lui Radu Vasile va fi depus joi la Senat

Trupul neinsufletit al fostului premier Radu Vasile va fi depus joi, la ora 12. 00, la Senat, unde va ramane pana vineri, la ora 10.

Victor Ponta isi exprima regretul fata de decesul fostului premier Radu Vasile: Reprezinta o pierdere grea pentru Romania

Victor Ponta si-a exprimat regretul fata de trecerea in nefiinta a fostului premier Radu Vasile si transmite condoleante familiei acestuia, se arata intr-un comunicat al Guvernului Romaniei. Trecerea.

A murit fostul premier Radu Vasile.

Fostul premier, Radu Vasile, in varsta de 71 de ani, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, a anuntat Corneliu Vadim Tudor, potrivit Mediafax. Fostul premier taranist Radu Vasile suferea de cancer la colon, iar in urma cu trei ani fusese operat, el tratandu-se atat in tara, cat si in Isreal. Radu Vasile a fost prim-ministru in perioada aprilie 1998 si decembrie 1999, propus de PNTCD. Radu Vasile a fost senator PD de Arges in legislatura 2000-2004, iar in 2 februarie 2004 a fost ales .

Fostul premier Radu Vasile a decedat intr-o clinica din Israel

Radu Vasile, in varsta de 70 de ani, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, a anuntat Corneliu Vadim Tudor, care este vecin cu fostul premier, scrie Mediafax .

VIDEO A murit fostul premier Radu Vasile

Fostul premier Radu Vasile a incetat din viata miercuri dimineata. Radu Vasile avea 70 de ani si suferea de cancer la colon. Radu Vasile a fost prim-ministru al Romaniei in perioada 1998-1999, din partea PNTCD. El a avut unul dintre cele mai dificile mandate de premier, intr-o perioada marcata de crize politice in interiorul coalitie de guvernare, crize economice si sociale determinate de reformele structurale dure. Unul dintre evenimentele definitorii ale mandatului sau este mineriada din ianuarie 1999, cind minerii au instituit haosul in Romania, iar Radu Vasile, parasit practic de structurile de forta, a fost nevoit sa incheie Pacea de la Cozia cu liderii minerilor. In mandatul lui Radu Vasile, Romania a implementat reforme structurale dureroase, si-a construit un profil de stat cu aspiratii pro-occidentale, dar a si suferit in urma unor scandaluri politice si de coruptie pe care Radu Vasile nu le-a putut gestiona.

Interviul pe care i l-a acordat Radu Vasile fiului sau, Tudor

In memoria fostului premier Radu Vasile, care s-a stins din viata, la 71 de ani, republicam un dialog in exclusivitate surprins intre acesta si fiul sau, Tudor Vasile.

Traian Basescu a transmis condoleante familiei lui Radu Vasile

Presedintele Traian Basescu a transmis condoleante familiei fostului premier Radu Vasile, care a decedat in noaptea de marti spre miercuri. Presedintele a elogiat reusitele guvernului condus de Radu Vasile, ale .

Ion Iliescu, despre Radu Vasile: Era un om al dialogului, un om deschis, civilizat, responsabil

Ion Iliescu a intrat in legatura telefonica directa cu Antena 3 pentru a-si exprima regretul cu referire la moartea fostului premier Radu Vasile. Cu Radu Vasile am avut intotdeauna relatii deschise si civiliz.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )