Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu, reactie furibunda in scandalul fraudarii alegerilor: imi imaginez cata zgura a ramas in sufletul lor

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, reactie furibunda in scandalul fraudarii alegerilor: imi imaginez cata zgura a ramas in sufletul lor

Reactie furibunda a fostului presedinte Traian Basescu, in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009. sa facem niste prezidentiale intre luzari! imi imaginez. continuă pe Antena3

Basescu rupe tacerea in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale. Ce a recunoscut fostul presedinte

Reactie furibunda a fostului presedinte Traian Basescu, in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009. Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat infiintarea unei comisii de ancheta,.

Basescu, atac virulent in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009

Reactie furibunda a fostului presedinte Traian Basescu, in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009. Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat infiintarea unei comisii de ancheta,.

Traian Basescu, reactie dura dupa dezvaluirile lui Dan Andronic: Cere arestarea lui Kovesi, a lui Coldea si a lui Maior

Fostul presedintele Traian Basescu a reactionat reactioneaza dur la dezvalurile facute de Dan Andronic si cere public arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fostului sef operativ al SRI, Florian Coldea,.

Scandalul fraudarii alegerilor din 2009 ajunge in Parlament. Kovesi, Coldea si Maior, audiati

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, fostul general SRI Florian Coldea si fostul director SRI George Maior vor fi audiati in urma dezvaluirilor lui Dan Andronic, despre modul in care ar fi fost fraudate.

Adrian Nastase, reactie in scandalul alegerilor din 2009: E trist sa observ o istorie tot mai puternica a tradarilor

Fostul premier Adrian Nastase a afirmat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, ca romanii sunt cei care au pierdut in 2009, atunci cand Traian Basescu a.

Mircea Geoana, reactie la dezvaluirile lui Dan Andronic: Traian Basescu a abuzat si a apasat cu multa violenta butoanele puterii

Mircea Geoana a avut o prima reactie la dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic, care a sustinut ca sefii institutiilor de forta din Romania i-ar fi promis lui Traian Basescu, in 2009, ca.

Traian Basescu, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vor constata ca fraudarea s-a facut de PSD, PNL, UDMR si PC. PSD a fost de o mizerie incredibila

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, pentru Digi24, la vestea ca presedintii PSD si ALDE cer Parlamentului infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care sa clarifice aspectele ce tin de organizarea alegerilor din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential.

Basescu, reactie la ancheta parlamentara privind alegerile din 2009: Dragnea, ai grija, s-ar putea sa nu-ti placa ce se va spune la Comisie. Mai bine, lasa Parchetul General sa faca ancheta

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat pe Facebook la comisia parlamentara de ancheta anuntata de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, comentand ironic fata de Adrian Nastase si Mircea Geoana, pe care ii numeste luzari, si scriind ca propune sa se faca ancheta si despre alegerile din 2004. Basescu ii recomanda lui Dragnea sa lase Parchetul General sa faca ancheta.

Basescu, reactie dupa decizia lui Tariceanu si Dragnea de infiintare a unei comisii de ancheta parlamentara

Traian Basescu a avut o prima reactie la un post de stiri, dupa ce s-a aflat ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au decis sa solicite Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta.

Traian Basescu, despre alegerile din 2009: Am aflat cert ca au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, la B1 Tv, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, pe care le catalogheaza ca fiind castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Seful PMP a mai spus si ca nu a stiut ca sefii serviicilor secrete s-au intalnit acasa la Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )