Libnet.ro
UNICEF

21:15

Basescu rupe tacerea in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale. Ce a recunoscut fostul presedinte

Antena3 Antena3,
Basescu rupe tacerea in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale. Ce a recunoscut fostul presedinte

Reactie furibunda a fostului presedinte Traian Basescu, in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009. Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat infiintarea unei comisii de ancheta,. continuă pe Antena3

Basescu, atac virulent in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009

Reactie furibunda a fostului presedinte Traian Basescu, in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009. Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat infiintarea unei comisii de ancheta,.

Traian Basescu, reactie furibunda in scandalul fraudarii alegerilor: imi imaginez cata zgura a ramas in sufletul lor

Reactie furibunda a fostului presedinte Traian Basescu, in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009. sa facem niste prezidentiale intre luzari! imi imaginez.

Scandalul fraudarii alegerilor din 2009 ajunge in Parlament. Kovesi, Coldea si Maior, audiati

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, fostul general SRI Florian Coldea si fostul director SRI George Maior vor fi audiati in urma dezvaluirilor lui Dan Andronic, despre modul in care ar fi fost fraudate.

Traian Basescu, avertisment pentru Marian Vanghelie privind scandalul alegerilor prezidentiale din 2009: Eu i-as face o recomandare amicala. Are destule necazuri pe cap

Scandalul alegerilor prezidentiale din 2009 ia amploare. Dupa dezvaluirile facute de jurnalistul Dan Andronic, Marian Vanghelie a declarat ca stia despre acest episod si ca liderii social-democrati cunosteau to.

Marian Vanghelie, despre scandalul alegerilor prezidentiale din 2009: Stiam implicarea lui Oprea si Maior pentru a-l face pe Basescu sa castige. Maior l-a drogat pe Oprea

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, referitor la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 2009, ca stia implicarea lui Gabriel Oprea si a lui George Maior pentru a-l face pe Traian Basescu sa castige scrutinul.

Sondaj: Emmanuel Macron si Marine Le Pen se vor confrunta in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Centristul Emmanuel Macron si reprezentanta extremei dreapta, Marine Le Pen, se vor confrunta in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, care va avea loc in 23 aprilie, potrivit unui sondaj de opinie efectuat de Harris Interactive pentru LCP.

PSD si ALDE vor ANCHETA parlamentara in cazul dezvaluirilor lui Dan Andronic cu privire la fraudarea alegerilor prezidentiale din 2009

Declaratiile jurnalistului Dan Andronic potrivit carora Traian Basescu a castigat al doilea mandat de presedinte in fata PSD-istului Mircea Geoana cu ajutorul Laurei Codruta Kovesi si a lui Florian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )