Libnet.ro
UNICEF

23:45

Traian Basescu, revoltat de situatia din insulele grecesti: Doamna comisar, mor copii in Europa din cauza mizeriei (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, revoltat de situatia din insulele grecesti: Doamna comisar, mor copii in Europa din cauza mizeriei (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a facut apel la Comisia Europeana, intr-o interventie in Prlamentul European, sa ia masuri in cazul copiilor refugiati care traiesc in conditii inumane in insulele. continuă pe B1

Basescu, in Parlamentul European, despre migrantii ajunsi in Grecia: Mor copii in Europa din cauza mizeriei si Comisia Europeana nu face nimic. Avem obligatia sa preluam copii din insulele grecesti in toate statele

Traian Basescu s-a declarat revoltat, in plenul Parlamentului European, de situatia copiiilor migrantilor ajunsi in insulele grecesti, spunand ca acestia traiesc in insule in conditii absolut inumane si mor din cauza mizeriei, iar Comisia Europeana nu face nimic. Avem obligatia sa preluam copii din insulele grecesti in toate statele, a spus Basescu.

Traian Basescu: A venit vremea unificarii Dunarii cu Rinul. Va fi cea mai nepoluanta si ieftina varianta de transport care va lega Constanta de Rotterdam

Europarlamentarul Traian Basescu scrie, intr-o postare pe Facebook, ca a venit momentul unificarii Dunarii cu Rinul. Referindu-se la Pactul Ecologic European, fostul presedinte sustine ca aceasta este o buna.

Traian Basescu, despre riscurile Pactului Ecologic European: Romania poate pierde 40% din energia electrica

Traian Basescu este de parere ca Romania se expune la riscuri imense prin Pactul Ecologic European. Potrivit europarlamentarului PMP, tara noastra risca sa piarda 40% din capacitatea de generare a energiei.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )