Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu: Il rog pe Victor Ponta sa isi asume formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa lipseasca. A devenit un bolovan de piciorul Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Il rog pe Victor Ponta sa isi asume formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa lipseasca. A devenit un bolovan de piciorul Romaniei

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca premierul Victor Ponta este un politician complet discreditat in interiorul UE, iar prezenta sa in fruntea Guvernului e un element de discreditare si pentru Romania. Seful statului i-a cerut lui Victor Ponta sa isi asume, in calitatea de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Fac apel la dl Victor Ponta sa inteleaga ca in acest moment a devenit un bolovan de piciorul Romaniei, a spus Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului. continuă pe Hotnews

Traian Basescu si Victor Ponta, la parada militara din Bucuresti, Klaus Iohannis la Alba Iulia: in Capitala, toate aeronavele au ramas la sol, din cauza ninsorii

Parada militara de Ziua Nationala a inceput la ora 11, in Piata Constitutiei din Bucuresti, acolo unde se afla si presedintele Traian Basescu, dar si premierul Victor Ponta. La parada mai participa.

Traian Basescu: Victor Ponta este complet discreditat in interiorul UE. Sa isi asume formarea unui nou Guvern, dar din care el sa lipseasca

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Antena3. ro transmite LIVE declaratiile presedinteluiPrincipalele.

Traian Basescu: il rog pe domnul Ponta sa-si asume formarea unui nou guvern, dar din care el sa lipseasca. Stai la partid, nu murdari imaginea tarii!

Presedintele Traian Basescu a comentat joi frenezia cu care premierul Ponta incearca sa isi creeze un nou Guvern in jurul sau, dupa esecul de la prezidentiale. Devine de neinteles frenezia cu care.

Traian Basescu: il rog pe domnul Ponta sa-si asume formarea unui nou guvern, dar din care el sa lipseasca. Stai la partid, nu murdari imaginea tarii! (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a comentat joi frenezia cu care premierul Ponta incearca sa isi creeze un nou Guvern in jurul sau, dupa esecul de la prezidentiale. Devine de neinteles frenezia cu care.

Ponta: Nu am contra lui Iohannis resentimentele sau neincrederea pe care am avut-o fata de Traian Basescu

Premierul Victor Ponta spune ca va incerca sa colaboreze cu noul presedinte Klaus Iohannis, precizand ca fata de castigatorul din 16 noiembrie nu are resentimente asa cum recunoaste ca are fata de presedintele in exercitiu, Traian Basescu.

Basescu: il rog pe Ponta sa-si asume formarea unui Guvern din care sa lipseasca

ACTUALIZARE 18:50 Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta este discreditat ca politician, solicitandu-i sa formeze un Guvern din care el sa lipseasca pentru binele Romaniei si pentru credibilitatea Romaniei. il rog pe Victor Ponta sa isi asume un nou Guvern, dar din care sa lipseasca pentru credibilitatea Romaniei, a spus Traian Basescu.

LIVE TEXT Basescu: il rog public pe Victor Ponta sa-si asume formare unui nou guvern din care domnia-sa sa lipseasca. Guvernul nu poate modifica redeventele

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca il roaga public pe Victor Ponta sa-si asume, in calitate de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Seful statului a sustinut ca premierul este complet discreditat in Uniune Europeana, amintind de episoadele suspendarii din 2012, de organizarea dezastruoasa a votului din diaspora, de plagiat, dar si faptul ca a fost ofiter al unui serviciu de informatii fara sa faca public acest lucru. Presedintele Traian Basescu a mai explicat ca premierul Victor Ponta nu poate modifica redeventele pentru ca trebuie sa obtina acordul tuturor celor 44 de concesionari de pe teritoriul Romaniei. El a precizat ca Guvernul ar putea sa renunte la taxele de pe langa redeventa,: suprataxa pentru gaze si taxa pentru resurse minerale.

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care ii cere premierului sa demisioneze din Guvern (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi seara, o conferinta de presa in care i-a cerut premierului Victor Ponta sa creeze un nou guvern, dar din care domnia sa sa lipeasca, pentru binele si.

FOTO. Traian Basescu catre Liviu Dragnea: ,,Veti fi dat afara din PSD pentru aceasta poza pe care am facut-o impreuna. Cei doi au plecat impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Liviu Dragnea, vicepremier in cabinetul lui Victor Ponta, a fost prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala. El l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii .

Traian Basescu: Guvernul nu poate modifica redeventele, dar poate modifica suprataxa pentru gaze si taxa pentru resurse minerale / Prin amanare, Guvernul Ponta a creat instabilitate in piata

Presedintele Traian Basescu acuza guvernul ca a creat instabilitate si lipsa de predictibilitate pe piata energetica, in conditiile in care a amanat cu un an rezolvarea problemei redeventelor, iar companiile nu stiu in acest moment daca se elimina, de la 1 ianuarie, suprataxa pentru gaze si taxa pentru resurse minerale sau daca acestea vor fi comasate intr-o noua taxa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )