Libnet.ro
UNICEF

18:15

Traian Basescu: Romania va fi un partener loial Kievului in procesul de integrare europeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Romania va fi un partener loial Kievului in procesul de integrare europeana

Traian Basescu apreciaza rezultatul alegerilor din Ucraina si afirma ca Romania va fi un partener loial al Kievului in procesul de integrare europeana. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Romania beneficiaza de compensatii pentru a nu creste costurile energetice

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca exista presiune ca Romania sa-si modernizeze economia, in contextul schimbarilor climate, dar UE a creat sisteme de compensare a cheltuielilor, precum certificatele verzi, pentru a nu creste costurile.

Traian Basescu: Romania beneficiaza de compensatii pentru a nu creste costurile energetice

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca exista presiune ca Romania sa-si modernizeze economia, in contextul schimbarilor climate, dar UE a creat sisteme de compensare a cheltuielilor,.

Traian Basescu: Romania beneficiaza de compensatii pentru a nu creste costurile energetice

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca exista presiune ca Romania sa-si modernizeze economia, in contextul schimbarilor climate, dar UE a creat sisteme de compensare a cheltuielilor, precum certificatele verzi, pentru a nu creste costurile energetice.

Traian Basescu: Votul masiv dat proeuropenilor arata vointa poporului ucrainean privind integrarea europeana

Presedintele Traian Basescu a salutat rezultatul alegerilor din Ucraina si a precizat ca votul masiv in favoarea partidelor proeuropene arata vointa poporului ucrainean ca tara sa continue drumul catre integrare europeana, subliniind ca Romania va fi un partener loial al Kievului in acest proces, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Cat de disperat poate fi Traian Basescu. Peste 100 de oameni, martori in procesul referendumului din 2012, adusi la audieri

Peste o suta de oameni, martori in procesul referendumului din 2012, in care este judecat Liviu Dragnea, sunt adusi in acest moment spre capitala. Multi dintre ei sunt batrani si au fost ridicati de politisti la.

Traian Basescu si Elena Udrea petrec intr-un local din Centrul Vechi. Presedintele: Udrea are o sansa, e cel mai onest candidat la prezidentiale

Update 17. 40 - Presedintele Traian Basescu a reiterat, duminica, sprijinul sau fata de Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara PMP), la alegerile prezidentiale de saptamana viitoare, seful.

Traian Basescu si Elena Udrea petrec intr-un local din Centrul Vechi

Traian Basescu s-a intors la carciuma pentru Elena Udrea, dupa cateva absente din plimbarile electorale ale sefei PMP. De data aceasta, presedinte si protejata lui petrec intr-un local din Centrul Vechi al Ca.

Traian Basescu, huiduit la ceremoniile dedicate Zilei Armatei

Traian Basescu a fost huidit la finalul discursului tinut la Carei. Mai multi participanti la manifestarile de ziua Armatei au fluierat in momentul in care presedintele pleca de la microfon. A fost pentru prima.

O scrisoare PIERDUTA semnata Traian Basescu. Imaginile care il ingroapa pe presedinte

O scrisoare pierduta semnata de presedintele Traian Basescu a fost prezentata luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in cererea care il ingroapa, seful statului solicita doua case, una pentru.

Victor Ponta, ironizat de Traian Basescu: Este singurul care putea sa o bata pe Serena Williams (VIDEO)

Victor Ponta, tinta ironiilor presedintelui Traian Basescu! Seful statului a declarat, amuzat, ca prim-ministrul este singurul care putea sa o bata pe Serena Williams la Turneul Campioanelor. Presedintele, care.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )