Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cat de disperat poate fi Traian Basescu. Peste 100 de oameni, martori in procesul referendumului din 2012, adusi la audieri

Antena3 Antena3,
Cat de disperat poate fi Traian Basescu. Peste 100 de oameni, martori in procesul referendumului din 2012, adusi la audieri

Peste o suta de oameni, martori in procesul referendumului din 2012, in care este judecat Liviu Dragnea, sunt adusi in acest moment spre capitala. Multi dintre ei sunt batrani si au fost ridicati de politisti la. continuă pe Antena3

Cat de disperat poate fi Traian Basescu. Batrani scosi din case in miez de noapte de mascati pentru a fi audiati in procesul referendumului

UPDATE:Primarul din Suraia a declarat ca au fost prezentate mandate de aducere si pe numele persoanelor DECEDATE:Peste o suta de persoane sunt aduse cu autocare, vineri, din mai multe judete in Capitala,.

Traian Basescu: Ucraina sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze; nu poate cere bani zilnic

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, dar a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne pentru a-si achita datoriile la gaze, transmite Mediafax.

Traian Basescu: Ucraina nu poate cere bani zilnic. Trebuie sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, insa a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne.

Traian Basescu: Ucraina trebuie sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze. Nu poate cere bani zilnic

Traian Basescu, presedintele Romaniei a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, dar a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne pentru a-si achita datoriile la gaze. Ucraina nu poate cere bani in fiecare zi. Da, sunt un sustinator al sprijinirii Ucrainei in momente dificile. in acelasi timp, stim foarte bine ceea ce a spus FMI zilele acestea, ca Ucraina trebuie sa gaseasca resurse interne, pentru ca aceste resurse exista.

Traian Basescu a cerut Parlamentului sa reexamineze actul normativ pentru modificarea Legii farmaciei

Presedintele Traian Basescu a cerut Parlamentului sa reexamineze actul normativ pentru modificarea Legii farmaciei, acuzand faptul ca mentinerea criteriului demografic pentru infiintarea farmaciilor din mediul urban poate constitui o piedica asupra competitivitatii pietei.

Peste 100 de oameni din Olt, Gorj, Vrancea si Teleroman, adusi la Bucuresti pentru audieri in dosarul referendumului din 2012

Peste 180 de oameni din Olt, Gorj, Vrancea si Teleroman au fost urcati in autocare si adusi la Bucuresti pentru a fi audiati ca martori in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, in care sunt judecati.

Udrea: Traian Basescu se inscrie in PMP

Presedintele Traian Basescu se va inscrie in PMP pe 22 decembrie, a doua zi dupa ce nu va mai fi seful statului, a declarat, miercuri, presedintele partidului, Elena Udrea. Presedintele Traian Basescu pe.

Traian Basescu: Romania beneficiaza de compensatii pentru a nu creste costurile energetice

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca exista presiune ca Romania sa-si modernizeze economia, in contextul schimbarilor climate, dar UE a creat sisteme de compensare a cheltuielilor,.

Traian Basescu, la Bruxelles: Niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita South Stream. Exportul se va face prin Transgaz

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Consiliul European, ca niciun gram, niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita proiectul South Stream, care va trece prin Bulgaria, precizand ca.

Traian Basescu: Niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita South Stream

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Consiliul European, ca niciun gram, niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita proiectul South Stream, care va trece prin Bulgaria. Seful statului a precizat ca exporturile romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )