Libnet.ro
UNICEF

08:30

Traian Basescu: Romania, in recesiune, nu poate sa reduca CAS, nu exista resurse / PSD, PNL si PDL ii mint pe romani pentru a le lua voturile

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Romania, in recesiune, nu poate sa reduca CAS, nu exista resurse / PSD, PNL si PDL ii mint pe romani pentru a le lua voturile

Romania a intrat in recesiune, indiferent ce definitii ar utiliza dottore Victor Ponta, a declarat joi presedintele Traian Basescu, care a avertizat ca daca se aproba reducerea CAS cu trei puncte procentuale Romania va pierde acordul cu FMI si Uniunea Europeana si va intra in criza. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Romania e in recesiune

Traian Basescu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca trage un semnal de alarma privind intrarea Romaniei in recesiune. in conformitate cu standardele UE, Romania.

Traian Basescu: Romania pierde acordul cu FMI daca se introduce reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca Romania va pierde acordul cu FMI daca se va introduce reducerea CAS cu 5%. Potrivit acestuia, se vor pierde 10% din contributiile UE la proiectele din.

Traian Basescu: Conform standardelor UE, Romania a intrat in recesiune. Proasta guvernare si noile taxe, principalele cauze (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca Romania se afla, conform standardelor europene, in recesiune. Seful statului a indicat drept principale cauze ale franarii economiei proasta.

Madalin Voicu: Traian Basescu este o persoana inganfata

Madalin Voicu a declarat, in editia de joi a emisiunii Subiectiv, ca nu poate sa creada declaratiile pe care le-a facut Traian Basescu. Exista niste semnale in Europa care sunt ingrijoratoare legate.

Cristian Burci, un apropiat al lui Traian Basescu

Intre samsarul de copii si presedintele Romaniei exista o relatie stransa. Unul dintre oamenii de legatura dintre cei doi este chiar consilierul presedintelui, Bogdan Oprea, care a incasat de la Cristian.

Victor Ponta, despre propunerile de ministri la Buget si Cultura: Ma gandesc sa ii fac o surpriza lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca va face pana la sfarsitul lunii august noi propuneri pentru functiile de ministri la Cultura si Buget, pe care presedintele Traian Basescu nu le mai poate respinge, astfel ca se gandeste sa ii faca acestuia o surpriza. Ponta a afirmat totodata, pe Aerodromul Tuzla, dupa ce a vizitat platforma maritima Ocean Endeavor cu care companiile ExxonMobil si Petrom efectueaza foraje de explorare pentru zacamintele de gaze natural in zona romaneasca de ape adanci a Marii Negre, ca Romania si Republica Moldova trebuie sa fie peste 'trei-patru ani' cat mai putin dependente de importurile de gaze.

Cea mai dureroasa infrangere a lui Traian Basescu

Marti 19 august 2014 va avea loc sedinta Colegiului National al partidului Miscarea Populara. Doua puncte vor fi sigur pe ordinea de zi: 1. Revocarea dlui. Cristian Diaconescu din calitatea de prezidentiabil al PMP; 2. Alegerea dnei. Elena Udrea ca prezidentiabil al PMP. Care vor fi rezultatele voturilor la cele doua propuneri ce urmeaza a fi inaintate Colegiului nu mai presupune niciun suspans: au fost devoalate de dna. Dragomir, care a pronuntat un verdict implacabil la adresa lui Cristian Diaconescu: Oamenii vor ceva nou, ceva care sa se identifice cu viziunea lui Traian Basescu si care nu l-a tradat pe Traian Basescu; aceeasi voce autorizata a apreciat ca: Elena Udrea ar fi mai potrivita pentru a fi candidatul PMP, pentru ca se bucura de o mai mare notorietate, iar Romania e pregatita sa voteze o femeie.

Traian Basescu: Institutul de Statistica, a treia institutie care capoteaza sub presiunea politica, dupa Avocatul Poporului si CNA

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi ca Institutul National de Statistica, care nu a anuntat public ca Romania a avut contractie economica in primul trimestru al anului, este a treia institutie a statului, dupa Avocatul Poporului si Consiliul National al Audiovizualului, care capoteaza sub presiunea politica.

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni. Urmariti declaratiile presedintelui in direct pe Antena 3. Stire in curs de actualizare.

Consilierul presedintelui Traian Basescu, Bogdan Oprea, a incasat peste 28.000 de euro pentru patru articole publicate pe site-ul lui Cristian Burci

Consilierul presedintelui Traian Basescu, Bogdan Oprea, a incasat de la Cristian Burci peste 28. 000 de euro dupa ce a scris patru articole pe site-ul Adevarul. Bogdan Oprea a primit de la Adevarul de sase ori mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )