Libnet.ro
UNICEF

10:16

Crin Antonescu, la Aktualitatea B1: Ovidiu Silaghi este o optiune pentru inlocuirea lui Relu Fenechiu

B1 B1,
Crin Antonescu, la Aktualitatea B1: Ovidiu Silaghi este o optiune pentru inlocuirea lui Relu Fenechiu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV, ca are deja in minte un inlocuitor in fruntea Ministerului Transporturilor, dupa ce Relu Fenechiu. continuă pe B1

Crin Antonescu, la Aktualitatea B1: Am deja o optiune pentru inlocuirea lui Fenechiu la Transporturi, un parlamentar

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV, ca are deja in minte un inlocuitor in fruntea Ministerului Transporturilor, dupa ce Relu Fenechiu.

Crin Antonescu: Ovidiu Silaghi si Mugur Cozmanciuc, - variante pentru Ministerul Transporturilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca Relu Fenechiu a fost un ministru competent, care si-a facut datoria, iar el nu regreta nicio clipa faptul ca un om competent a fost desemnat de catre partid in functia de ministru al Transporturilor. 24: Ovidiu Silaghi si Mugur Cozmanciuc sint variante pentru a-i lua locul lui Relu Fenechiu la Ministerul Transporturilor, a mai spus Crin Antonescu la B1 TV. 08: Crin Antonescu a spus la B1 TV ca PNL va propune luni sau marti un nou nume pentru sefia Ministerului Transportului, refuzind insa sa spuna care este optiunea sa.

Liberalii decid luni viitorul ministru al Transporturilor. Ovidiu Silaghi, una dintre variante

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca la inceputul saptamanii viitoare va avea loc sedinta conducerii PNL care va decide numele viitorului ministru al Transporturilor. Ovidiu Silaghi este una dintre variantele luate in calcul pentru acest portofoliu.

Crin Antonescu: Nu pot sa evaluez daca condamnarile lui Gigi Becali si Relu Fenechiu au afectat imaginea PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV, ca nu stie daca imaginea partidului a fost afectata de condamnarile lui Gigi Becali, fost.

Crin Antonescu, despre Relu Fenechiu: Nu regret nicio clipa ca un om competent a fost desemnat ministru de PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu, ca nu regreta nicio clipa ca liberalii au desemnat un om competent pentru o functie inGuvern, potrivit.

Traian Basescu i-a cerut lui Crin Antonescu reexaminarea Legii Referendumului

Presedintele Traian Basescu a cerut, joi, intr-o scrisoare adresata presedinteluiSenatului, Crin Antonescu, reexaminarea LegiiReferendumului, potrivit unui comunicat al Presedintiei. Prin Legea pentru.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, Crin Antonescu si Adrian Nastase, implicati in mafia din Dambovita

Crin Antonescu, Adrian Nastase, fiul unui fost sef SRI, liderul romilor din Dambovita - cu totii implicati intr-o adevarata mafie in judetul Dambovita. La varf, surpriza! Ministrul mediului, Rovana Plumb.

Crin Antonescu, despre Fenechiu: Nu regret nicio clipa ca un om competent a fost desemnat ministru de PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca Relu Fenechiu a fost un ministru competent, care si-a facut datoria, iar el nu regreta nicio clipa faptul ca un om competent a fost desemnat de catre partid in functia de ministru al Transporturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )