Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Basescu si-a anuntat noua adresa de mail: Pentru cei care vor sa injure se mentine vechea adresa

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu si-a anuntat noua adresa de mail: Pentru cei care vor sa injure se mentine vechea adresa

Traian Basescu si-a anuntat joi prietenii paginii sale de Facebook noua sa adresa de mail, traianbasescu [at] sofrad. ro. Domeniul este inregistrat de Serviciul de Telecomunicatii Speciale. continuă pe Hotnews

Traian Basescu si-a publicat noua adresa de mail pe Facebook

Traian Basescu si-a publicat astazi pe pagina de Facebook Traian Basescu -comunitate noua adresa de e-mail, respectiv traianbasescu@sofrad. ro. Fostul presedinte spune ca aceasta adresa devine valabila incepand cu 1 februarie.

FOTO. Traian Basescu si-a facut publica adresa de e-mail

Fostul presedinte Traian Basescu a facut public, pe contul sau de Facebook, adresa de e-mail pe care prietenii paginii sale ii pot scrie.

Traian Basescu isi schimba adresa de e-mail: Cea veche le ramane celor care vor sa injure

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, joi dimineata, pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunta ca si-a schimbat adresa de e-mail. Pentru prietenii paginii!incepand cu data de 01. 2014 ora.

VIDEO Victor Ponta despre locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu: Nu ma ocup eu de locuinte

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, chestionat de jurnalisti in legatura cu locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu in calitate de fost sef al statului, ca Nu ma ocup eu de locuinte. Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti daca nu i se acorda o locuinta ca resedinta si un cabinet de lucru, spunand ca el a agreat cele doua vile din Snagov propuse, dar nu a primit raspuns, potrivit unui document obtinut de agentia Mediafax.

Traian Basescu avertizeaza ca da Guvernul in judecata daca nu i se acorda o locuinta de protocol

Fostul presedinte Traian Basescu da Guvernul in judecata! El a trimis Executivului o plangere administrativa prealabila, in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti, daca nu i se acorda o.

Ion Cristoiu, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Tinta anchetei este Traian Basescu, singurul adversar al lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma, in contextul audierii Elenei Udrea la DNA, ca adevarata tinta a anchetei este fostul presedinte Traian Basescu. A fost actiune spectaculoasa, nu cunosc probele, nu ma pronunt.

Ion Cristoiu: Ceea ce face Victor Ponta in chestiunea casei lui Traian Basescu se numeste golanie. Iohannis ar trebui sa-l traga de urechi pe Ponta

Despre scandalul casei pe care Guvernul este obligat prin lege sa o puna la dispozitia fostului presedinte Traian Basescu, Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul personal, spune ca orice om normal s-ar grabi.

Ce vila ii pregateste Guvernul lui Traian Basescu

Guvernul ii pregateste fostului presedinte Traian Basescu vila 1B de la Snagov. Vila are 330 de metri patrati construiti, o curte de peste un hectar si a fost renovata anul trecut. Vila 1B de la.

Traian Basescu, anchetat de Parchetul Militar

Traian Basescu si mai multi ofiteri SPP sunt anchetati de Parchetul militar in urma plangerii facute de Ioan Ghise. Senatorul a facut sesizarea dupa ce, la ceremonia de Ziua Nationala de la Cotroceni, din.

Mihai Gadea, propunere de nerefuzat pentru Traian Basescu! Iata cateva imobile in care sa se retraga

Deoarece fostul presedinte al tarii Traian Basescu a refuzat toate cele 7 propuneri ale Regiei Autonome Administratiei Protocolului de Stat RA-APPS), Mihai Gadea ii propune alte imobile in care sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )