Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ion Cristoiu: Ceea ce face Victor Ponta in chestiunea casei lui Traian Basescu se numeste golanie. Iohannis ar trebui sa-l traga de urechi pe Ponta

B1 B1,
Ion Cristoiu: Ceea ce face Victor Ponta in chestiunea casei lui Traian Basescu se numeste golanie. Iohannis ar trebui sa-l traga de urechi pe Ponta

Despre scandalul casei pe care Guvernul este obligat prin lege sa o puna la dispozitia fostului presedinte Traian Basescu, Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul personal, spune ca orice om normal s-ar grabi. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Victor Ponta e premier, are cravata, pantaloni calcati la dunga si se da european (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit, luni seara, in emisiunea Ultimul cuvant difuzata de B1 TV, despre casa pe care fostul presedinte TraianBasescu ar fi trebuit sa o primeasca dupa incheierea.

Ion Cristoiu: Tinta denunturilor lui Gabriel Sandu sunt unii lideri PDL. Cati dintre cei aflati in arest preventiv, inclusiv Alina Bica, vor avea taria sa nu toarne si ei?

Dupa decizia instantei de a inlocui masura de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu in cazul lui Gabriel Sandu si al lui Nicolae Dumitru, Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul personal, sustine ca.

Ion Cristoiu: Cine dracu putea fi implicat in filarea bietei Alina Bica?

Aseara, la Lumini si umbre, talk show-ul realizat de Dan Andronic pe B1 TV, invitat a fost seful SRI, George Maior. Jurnalistul Ion Cristoiu scrie, pe blogul sau, ca un interviu cu un sef de serviciu.

Ion Cristoiu: Proeuropenismul este un scut de protectie pentru afacerile mafiote

Analiza lui Ion Cristoiu, de pe cristoiublog. ro, porneste astazi de la o stire care a trecut neobservata si dezvaluie romanilor un dezastru: desi la Chisinau alegerile au fost castigate de trei partide.

Victor Ponta, despre Legea insolventei personale: Dorim un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare. Insa legea trebuie sa se dovedeasca posibil de aplicat

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca PSD doreste ca Parlamentul sa instituie, prin lege, un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare si a stabilit, in cadrul sedintei Bioului Permanent National, ca deputatii sai sa urmeze aceasta directie in ceea ce priveste Legea insolventei personale, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.

Victor Ponta, despre consultarile cu presedintele: Vom propune un sistem electoral diferit, unul mixt sau unul proportional

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, dupa sedinta Partidului Social Democrat, care vor fi propunerile pe care reprezentantii PSDle vor face miercuri la consultarile organizate de presedintele Klaus.

Victor Ponta, despre consultarile cu presedintele: Vom propune un sistem electoral diferit, unul mixt sau unul proportional (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, dupa sedinta Partidului Social Democrat, care vor fi propunerile pe care reprezentantii PSDle vor face miercuri la consultarile organizate de presedintele Klaus.

Senatorul Valentin Calcan, despre plecarea in noul PSD: Am incredere in Victor Ponta si Victor Ponta are incredere in mine!

Noua formatiune pregatita de Mircea Geoana si Marian Vanghelie continua sa faca valva, atat in randul PSD-istilor, cat si in mediul online. Dat ca sigur in noua grupare PSD, senatorul Valentin Calcan a spus ca va ramane alaturi de Victor Ponta.

Valeriu Zgonea: Victor Ponta sa nu demisioneze. Nu sunt dispus sa candidez pentru o functie cat e Ponta presedinte

Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze de la sefia PSD, intrucat a facut o figura frumoasa la prezidentiale, el aratand ca nu e dispus sa candideze la o functie in partid cat timp Ponta e presedinte.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )