Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu si-a luat in primire biroul de la sediul PMP: Avem un parteneriat politic, am discutat despre constructia unui partid puternic (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu si-a luat in primire biroul de la sediul PMP: Avem un parteneriat politic, am discutat despre constructia unui partid puternic (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a mers, miercuri, la sediul Partidului Miscarii Populare PMP), unde si-a luat in primire biroul care i-a fost amenajat din decembrie. Fostul presedinte a fost asteptat la sediul P. continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu si-a luat in primire biroul la sediul PMP: Justitia este corecta, nu voi discuta justitia eu, care am sustinut-o. Asa cum o stiu, Elena Udrea se va bate sa isi dovedeasca nevinovatia

Fostul presedinte Traian Basescu a facut miercuri o scurta vizita la sediul PMP, unde si-a luat in primire biroul care i-a fost amenajat inca din luna decembrie a anului trecut, anunta Mediafax. Fostul presedinte a fost asteptat la sediul formatiunii de catre secretarul general al PMP, Dorel Onaca. La plecare, Traian Basescu a declarat ca Am discutat despre constructia unui partid mare si puternic. Intrebat de jurnalisti daca si-a luat in primire biroul, fostul presedinte a raspuns ca Ee, am luat in primire. Am fost acolo, am deschis calculatorul. Biroul e micut, e curat, e bine aranjat, imi place.

Traian Basescu si-a luat in primire biroul de la sediul PMP

Fostul presedinte Traian Basescu se afla miercuri la sediul PMP, unde isi ia in primire biroul care i-a fost amenajat inca din luna decembrie a anului trecut, scrie Mediafax. Fostul presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )