Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu: Sistemul e ingenuncheat, Politia este inca obedienta. Decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Sistemul e ingenuncheat, Politia este inca obedienta. Decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a comentat, marti seara, exclusiv in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, afirmatiile recente legate de vulnerabilitatea institutiilor statului si de faptul ca de. continuă pe B1

Traian Basescu: Sistemul e ingenuncheat, politia este inca obedienta. Decizii de procurori au fost controlate de ziarist important

Presedintele Traian Basescu a comentat, marti seara, exclusiv in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, afirmatiile recente legate de vulnerabilitatea institutiilor statului si de faptul ca de.

Traian Basescu: Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost infrant, iar eu l-am ingenuncheat

Presedintele Traian Basescu a spus, sambata seara, ca de zece ani este intr-o disputa cu sistemul, pe care Ion Iliescu l-a protejat si care l-a infrant pe Emil Constantinescu, adaugand ca el a reusit sa ingenuncheze acest sistem.

Traian Basescu: Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost infrant, eu am ingenuncheat sistemul

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, ca de zece ani se afla intr-o disputa cu sistemul, pe care Ion Iliescu a ales sa il protejeze, sistem care, pe de alta parte, l-a infrant pe Emil Constantinescu. Seful statului a mai adaugat ca el a reusit sa ingenuncheze acest sistem, relateaza Mediafax.

FOTO. UPDATE. Traian Basescu, la zilele orasului Sannicolau Mare: Am pus tara acolo unde trebuia sa fie. Si asa nu prea avem candidaturi potrivite. Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost infrant, eu am ingenuncheat sistemul

Traian Basescu se va afla pe platoul Primariei din Sannicolau-Mare, unde va participa la festivitatea de dezvelire a statuii avocatului Nestor Oprean.

FOTO. UPDATE. Traian Basescu, la zilele orasului Sannicolau Mare: Am pus tara acolo unde trebuia sa fie. Nu prea avem candidaturi potrivite. Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost infrant, eu am ingenuncheat sistemul

Traian Basescu se va afla pe platoul Primariei din Sannicolau-Mare, unde va participa la festivitatea de dezvelire a statuii avocatului Nestor Oprean.

Traian Basescu: Cer public demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, pentru obedienta excesiva fata de tot ce inseamna PSD. Institutia a cedat (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a cerut, luni seara, demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, dupa incidentele produse de la plimbarea angajatilor si sustinatorilor Antena 3, cand o jurnalista B1 TV a fost.

VIDEO Traian Basescu: Au fost puse sub control politic o serie de institutii si au fost emise acte normative care pot afecta grav desfasurarea alegerilor / Cer public demiterea imediata a comandantului Jandarmeriei

Presedintele Traian Basescu a acuzat luni seara guvernul Victor Ponta ca a adoptat o serie de ordonante de urgenta si decizii care pot afecta grav desfasurarea alegerilor prezidentiale, de la alocarea banilor publici pentru racolarea primarilor, la traseismul politic si mergand pana la functionarea Consiliului National al Audiovizualului, a Avocatului Poporului sau obedienta Jandarmeriei fata de putere.

Traian Basescu:Candidatii care sunt ofiteri acoperiti sa iasa si sa spuna. Daca nu, o voi face eu

Presedintele Traian Basescu este invitat, marti seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, la postul B1 TV.

Traian Basescu:Candidatii care sunt ofiteri acoperiti sa iasa si sa spuna! Daca nu, o voi face eu

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la postul B1 TV, ca un candidat la alegerile prezidentiale din acest an ar fi ofiter sub acoperire. Seful statului a precizat ca daca persoana in cauza nu va anunta in mod public cine este, o va face el,dupa ce se vor depune toate candidaturile.

Basescu, despre candidatura Elenei Udrea la Presedintie: Am mai multa incredere in ea decat in Ponta si Iohannis la un loc. Nu este inca timpul femeilor

Traian Basescu a comentat, marti, la postul B1TV despre candidatura Elenei Udrea la functia de presedinte al Romaniei. Seful statului a spus ca o sustine dar ca inca nu este vremea femeilor presedinte in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )