Libnet.ro
UNICEF

13:30

Traian Basescu si vicepresedintele SUA, Joseph Biden, au discutat telefonic despre politica interna din tara noastra

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu si vicepresedintele SUA, Joseph Biden, au discutat telefonic despre politica interna din tara noastra

Presedintele Traian Basescu a avut, joi dupa-amiaza, o convorbire telefonica cu vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, in care au fost discutate teme privind politica interna din tara noastra, precum si atitudinea Romaniei in ceea ce priveste stadiul procesului de extindere a Uniunii Europene si a NATO in Balcani, informeaza Presedintia. continuă pe Hotnews

Ce a discutat Basescu la telefon cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden.

Presedintele Traian Basescu a vorbit la telefon, joi dupa-amiaza, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden,informeaza Administratia Prezidentiala, citata de B1. ro. Temele discutate au fost politica interna din Romania, precum si atitudinea Bucurestiului in privinta stadiului procesului de extindere a UE si a NATO in Balcani. Domnul presedinte Traian Basescu si domnul vicepresedinte Joseph Biden au avut, in aceasta dupa-amiaza, o convorbire telefonica in care au fost discutate teme privind .

Traian Basescu a avut o convorbire telefonica cu vicepresedintele SUA Joseph Biden

Presedintele Traian Basescu a vorbit la telefon, joi dupa-amiaza, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden,informeaza Administratia Prezidentiala. Temele discutate au fost politica interna din Romania,.

Traian Basescu a avut o convorbire telefonica cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden

Presedintele Traian Basescu a vorbit la telefon, joi dupa-amiaza, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden,informeaza Administratia Prezidentiala. Temele discutate au fost politica interna din Romania,.

Basescu a discutat cu vicepresedintele SUA teme privind politica interna din ...

Presedintele Traian Basescu a vorbit la telefon, joi dupa-amiaza, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, temele discutate privind politica interna din Romania, precum si atitudinea Bucurestiului in privinta stadiului procesului de extindere a UE si a NATO in Balcani, informeaza Mediafax. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, presedintele Traian Basescu a avut o convorbire telefonica, joi, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden. Domnul presedinte Traian Basescu si domnul .

Basescu a discutat cu vicepresedintele SUA teme privind politica interna a Romaniei

Presedintele Traian Basescu a vorbit la telefon, joi dupa-amiaza, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, temele discutate privind politica interna din Romania, precum si atitudinea Bucurestiului in privinta.

Traian Basescu a discutat cu Cemil cicek despre rolul Turciei in echilibrul geopolitic din regiune

Traian Basescu l-a primit, ieri, la Cotroceni, pe presedintele Marii Adunari Nationale a Turciei, Cemil cicek, informeaza un comunicat de presa.

Presedintele Traian Basescu a discutat cu Cemil cicek despre rolul Turciei in echilibrul geopolitic din regiune

Presedintele Traian Basescu l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe presedintele Marii Adunari Nationale a Turciei, Cemil cicek, informeaza Administratia Prezidentiala. Cei doi oficiali au .

UPDATE Administratia Prezidentiala a reclamat Antena 3 la CNA privind acuzatiile ca Traian Basescu ar fi implicat in anchetarea lui Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group

Administratia prezidentiala a sesizat Consiliul National al Audiovizualului CNA) ca, in emisiunea QA difuzata de Antena 3 sambata 1 iunie, au fost lansate acuzatii defaimatoare si neadevarate la adresa lui Traian Basescu si a Administratiei Prezidentiale, potrivit carora prresedintele ar fi implicat in anchetarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu. Administratia prezidentiala a mai sesizat CNA-ul si cu privire la emisiunea La ordinea zilei difuzata luni, 3 iunie, de catre Antena 3 in care s-au lansat acuzatiile ca Traian Basescu ar influenta justitia. Laura Georgescu, presedintele CNA, a propus joi ca posturile de televiziune Antena 3 si Romania TV sa fie sanctionate cu intreruperea emisiei pentru 10 minute in data de 7 iunie 2013, ca urmare a felului in care au prezentat si s-au atacat reciproc in cazul presupusului santaj facut de Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, la adresa RCSRDS. Impotriva acestei propuneri au votat: Rasvan Popescu, Calin Cristea si Narcisa Iorga. Calin Cristea a propus amendarea celor doua posturi TV, Antena 3 si Romania TV, cu cate 100. 000 de lei. Propunerea a fost sustinuta doar de: Viorel Buda, Rasvan Popescu si Calin CristeaAmbele propuneri nu au avut cvorum necesar, votul fiind amanat pentru o sedinta viitoare. La sedinta au participat doar 8 din cei 11 membri CNA, iar pentru luarea unei decizii era necesar ca cel putin 6 membri sa sustina una dintre propruneri. Se actualizeaza.

Traian Basescu: Comisia prezidentiala pentru agricultura va finaliza strategia agricola pina in 2030. Sper ca toate partidele parlamentare sa-si dea acordul pentru o Lege a agriculturii

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi, la Insitutul Agricol Fundulea, ca la 30 iunie va fi terminat si pus in dezbatere publica raportul Comisiei prezidentiale pentru elaborarea strategiei agricole pina in 2030. Va fi extrem de important daca reusim un acord intre toate fortele politice, si asa cum s-a semnat un acord pentru Legea Educatiei, toate fortele din Parlament sa semneze un acord pentru Legea agriculturii in baza acestui raport al Comisiei prezidentiale, a spus Traian Basescu. In curs de actualizare.

VIDEO Aplicatiile pe care le are Traian Basescu pe iPhone: busola, harti si programul avioanelor

Prezent la conferintele ICEEfest, presedintele Traian Basescu a dezvaluit publicului prezent in sala ce aplicatii are pe telefonul mobil. Dragos Stanca, moderatorul evenimentului, a descoperit ca in dispozitivul iPhone pe care il utilizeaza presedintele Romaniei nu exista jocuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )