Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu si Victor Ponta participa astazi la sedinta CSAT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu si Victor Ponta participa astazi la sedinta CSAT

Presedintele Traian Basescu si prim-ministrul Victor Ponta vor participa astazi la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), iar cei doi vor sta la aceeasi masa, pentru prima data dupa izbucnirea scandalului in care este implicat Mircea Basescu. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta va fi propus de Comitetul Executiv National al PSD la presedintie

Comitetul Executiv National CExN) al PSD, reunit in sedinta informala la Orastie, a decis, luni, ca Victor Ponta sa fie singurul candidat al social-democratilor la alegerile prezidentiale de la sfarsitul.

VIDEO Cum a descris Victor Ponta alerta din Afganistan: M-am inteles si cu talibanii, si cu americanii

Victor Ponta si ceilalti lideri din tara ai Partidului Social Democrat s-au intalnit astazi in fosta baza militara din Orastiie, devenita complex turistic, pentru a stabili prioritatile pentru viitoarea campanie electorala dinaintea alegerilor prezidentiale. Premierul le-a relatat jurnalistilor despre aventura traita in timpul vizitei la tabara NATO din Afganistan.

FOTO VIDEO Victor Ponta despre candidatura la Prezidentiale: nu ma voi lasa rugat sa candidez

Victor Ponta si ceilalti lideri ai Partidiului Social Democrat s-au intalnit astazi intr-o fosta baza militara din Orastie, transformata in prezent intr-un complex turistic. S-au inteles, potrivit presedintelui PSD, asupra strategiei cu care vor aborda alegerile prezidentiale, iar la finalul reuniunii Ponta a relatat presei despre intentiile sale cu privire la candidatura la functia de presedinte al Romaniei.

FOTO VIDEO Victor Ponta despre candidatura la Prezidentiale: Nu ma voi lasa rugat sa candidez

Victor Ponta si ceilalti lideri ai Partidiului Social Democrat s-au intalnit astazi intr-o fosta baza militara din Orastie, transformata in prezent intr-un complex turistic. S-au inteles, potrivit presedintelui PSD, asupra strategiei cu care vor aborda alegerile prezidentiale, iar la finalul reuniunii Ponta a relatat presei despre intentiile sale cu privire la candidatura la functia de presedinte al Romaniei.

Dobritoiu: SPP nu a primit informatii ca Bercea ar fi un pericol pentru Traian Basescu

Presedintele Comisiei pentru aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, miercuri, ca SPP nu a primit de la celelalte servicii informatii prin care Sandu Anghel sa fie nominalizat ca fiind un potential pericol pentru presedintele Traian Basescu.

Raportul SPP: Bercea Mondial nu a reprezentat un pericol la adresa presedintelui Traian Basescu

Bercea Mondial nu a reprezentat un pericol la adresa presedintelui Traian Basescu, se arata in raportul Serviciului de Paza si Protectie SPP) trimis Parlamentului. Potrivit raportului, in baza atributiilor.

Legea privind cresele saptamanale si cea privind o zi libera pentru ingrijirea copilului, promulgate de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, mai multe legi cu impact social, printre care o initiativa de infiintare a creselor cu program saptamanal, o lege privind acordarea unei zile libere pentru ingrijirea sanatatii copilului si o Ordonanta pentru acordarea tichetelor de vacanta.

Victor Ponta: Nu l-am chemat niciodata pe Toba la Guvern pentru a se intalni cu Duicu. / Referatul DNA: Petre Toba s-a prezentat la Guvern, la solicitarea premierului, sa discute cu Duicu

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, raspunzand unei intrebari in cadrul unei conferinte de presa sustinute in Afganistan, ca nu l-a chemat niciodata pe seful Politiei Romane, Petre Toba, la Guvern pentru a se intalni cu fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu. Procurorii DNA au aratat insa, intr-un referat in cazul Duicu, ca seful Politiei Romane, Petre Toba, s-a prezentat la Guvern, la solicitarea premierului Victor Ponta, pentru a discuta cu fostul sef al CJ Mehedinti, DNA invocand ca proba declaratia lui Toba, fara a reda insa afirmatiile acestuia.

Victor Ponta l-a numit pe Liviu Robert Neagu (PPDD) in functia de secretar adjunct al Guvernului

Premierul Victor Ponta l-a numit, miercuri, pe Liviu Robert Neagu, secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu PPDD), in functia de secretar general adjunct al Guvernului, in locul Ioanei Lambru, care.

Victor Ponta: Europa spune ca nu avem probleme cu carnea de vita. Probabil gresesc autoritatile din Rusia

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari, ca toata lumea din Europa spune ca Romania nu are nicio problema legata de carnea de vita si doar Rusia constata ca exista o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )