Libnet.ro
UNICEF

16:30

Traian Basescu da vina pe Primaria Bucuresti pentru moartea barbatului, lovit de un copac

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu da vina pe Primaria Bucuresti pentru moartea barbatului, lovit de un copac

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca primaria bisnitareste plantatiile de panselute, acesta fiind, in opinia sa, motivul pentru care au cazut in Bucuresti copaci la un vant de 30-40 km/ora. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Jos labele de pe ANM. Urmeaza sloganul PSD si Dragnea ne apara de vanti

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat, miercuri seara, pe contul sau de Facebook, actiunea primarului Firea care a blocat Bucurestiul si a indus nefondat panica in populatie, acuzand PSD-ul ca incearca politizarea ANM. Daca au cazut copaci in Bucuresti la un vant de 30-40 km/ora este pentru ca primaria bisnitareste plantatiile de panselute in loc sa verifice starea pomilor/copacilor batrani care cad peste oameni si masini si fara sa bata vantul, a scris Basescu.

Traian Basescu, extrem de virulent la adresa alertei meteo din Capitala: Introducerea spaimelor catre populatie din cauza faptului ca in Romania, toamna, bate vantul

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a avut un mesaj extrem de critic la adresa autoritatilor locale din Bucuresti care au alertat populatia privind o posibila furtuna violenta ce ar lovi.

Traian Basescu, despre un posibil denunt la adresa fostului premier Emil Boc: Bag mana in foc

Traian Basescu a vorbit despre un posibil denunt al lui Dinu Pescariu la adresa fostului premier Emil Boc. Pentru Emil Boc bag mana in foc. Sta intr-un apartament, la bloc, la Cluj, este.

Ce pensie are Traian Basescu. Fostul presedinte a aratat fluturasul de pensie

Fostul presedinte Traian Basescu este pensionar din noiembrie 2014, iar duminica seara, a dezvaluit, la o emisiune TV, cat castiga. Basescu a declarat ca il intereseaza pensia, cei 2.

Traian Basescu, despre furtuna violenta din vestul tarii: Sunt costurile nesabuintei noastre, reusim sa distrugem si sa poluam atmosfera in numele dezvoltarii

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat duminica seara ca furtunile violente precum cea din vestul tarii sunt un efect al schimbarilor climatice si ca actuala clasa politica are.

Traian Basescu: Daca as fi presedinte, as revoca toti sefii de institutii, care stimuleaza batalia in interiorul sistemului de Justitie

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca daca ar fi in locul presedintelui Klaus Iohannis ar fi ingrijorat de erodarea increderii romanilor in Justitie. Totodata, el a mai afirmat ca ar revoca prin decret sefii institutiilor care genereaza si mentin batalia din interiorul sistemului.

Traian Basescu anunta ca fratele sau, Mircea, a facut plangere la CEDO, dupa eliberarea conditionata

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, a precizat, duminica seara, la Romania TV, ca fratele sau, Mircea Basescu, va depune plangere la CEDO, pe motiv ca i s-a incalcat dreptul la eliberare conditionata.

Reactia lui Traian Basescu, dupa ce Comisia care a anchetat alegerile din 2009 a sustinut ca ar fi fost fraudate: PSD si PNL au ramas cu aceasta dara in creier

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, a reactionat, duminica seara, la postul de televiziune Romania TV, dupa ce raportul Comisiei parlamentare care a anchetat alegerile din 2009 a stabilit ca ar fi fraudat scrutinul.

Traian Basescu: Luni, depun la Paralament un proiect de desfiintare a Academiei de Stiinte ale Securitatii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, ca luni va depune la Parlament un proiect de desfiintare a Academiei de.

Licitatia demarata de Primaria Capitalei pentru achizitia celor 400 de autobuze - suspendata din cauza unei contestatii

Licitatia demarata de Primaria Capitalei pentru achizitia celor 400 de autobuze noi a fost suspendata de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor dupa ce un agent comercial a cerut modificarea caietului de sarcini fiindca nu asigura o concurenta reala. Primarul general, Gabriela Firea, cere modificarea legislatiei privind achizitiile publice in sensul responsabilizarii celor care depun contestatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )