Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu: Voi ataca legea privind Rosia Montana la Curtea Constitutionala

B1 B1,
Traian Basescu: Voi ataca legea privind Rosia Montana la Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni, ca va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la proiectul minier de la Rosia Montana, intrucat nu exista Parlamentul nu poate atribui prin lege un. continuă pe B1

Traian Basescu: Se va constata ca Legea privind Rosia Montana trimisa la Parlament e neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, raspunzand unei intrebari referitoare la Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, ca aceasta va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala, neputand fi data o lege care sa vizeze o firma, a explicat seful statului.

Traian Basescu: Se va constata ca Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament va fi respinsa de Curtea Constitutionala, intrucat se va constata ca este neconstitutionala, neputand.

Basescu: Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala, informeaza Mediafax. Nu este legal sa stabilesti o firma care face o exploatare prin lege. Va fi respinsa cu siguranta de Curtea Constitutionala. Este doar un joc politic, a declarat, duminica, la Tebea, in judetul Hunedoara, presedintele Traian Basescu, raspunzand unei intrebari .

Basescu: Legea privind Rosia Montana este neconstitutionala

Update 15:31 Presedintele Traian Basescu a declarat azi, la Sarbatorile de la Tebea, ca proiectul minier de la Rosia Montana nu are nici o sansa, legea privind aceasta problema fiind neconstitutionala.

Basescu: Legea privind Rosia Montana va fi respinsa de Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la Tebea, in Hunedoara, ca proiectul de lege privind exploatarea zacamantului de la Rosia Montana va fi respins de Curtea Constitutionala in mod categoric.

Ce a declarat Ponta despre afirmatiile lui Basescu privind Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu Jiu, referitor la afirmatiile lui Traian Basescu despre neconstitutionalitatea Legii privind Rosia Montana, ca seful statului incearca sa bage bete in roate la un proiect pe care l-a sustinut foarte multi ani, transmite Mediafax. Ponta a spus ca Traian Basescu s-a trezit contra acestui proiect, cand a vazut ca Guvernvrea sa il realizeze, anterior presedintele fiind un sustinator al proiectului de la Rosia Montana. Numai Curtea .

VIDEO Victor Ponta, despre afirmatia lui Basescu legata de neconstitutionalitatea legii privind Rosia Montana: Domnia sa cu manuta domniei sale a promulgat legi privind Petrom, Rompetrol

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu pune bete in roate proiectului privind Rosia Montana si a afirmat, raspunzand unei intrebari privind afirmatia lui Basescu legata de neconstiutionalitatea legii privind Rosia Montana, ca si presedintele a promulgat legi privind companii, precum Rompetrol sau Petrom.

Basescu: Stiu ca finalul jocului privind Rosia Montana va fi o lege respinsa ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca stie ca finalul jocului privind Rosia Montana va consta intr-o lege respinsa de Curtea Constitutionala in principalele prevederi, transmite Mediafax. Seful statului a facut aceasta afirmatie in deschiderea Forumului European pentruDiplomatie Publica, dand astfel un exemplu prin care Romania isi autodistruge imaginea. Vorbesc de exemple la zi - Rosia Montana. Stim ca s-a impins in Parlament o lege neconstitutionala, care nu va putea trece de .

Traian Basescu, despre deplasarea lui Ponta la Rosia Montana: Va dati seama, sa scoti niste mineri dintr-o galerie turistica e un efort

Traian Basescu a ironizat luni deplasarea primului ministru la Rosia Montana, duminica, in urma careia minerii blocati in subteran au decis sa renunte la protest, comentand ca e un efort sa scoti niste mineri dintr-o galerie turistica.

Traian Basescu, despre legea privind Rosia Montana: Cea mai buna solutie e ca guvernul sa retraga urgent proiectul din parlament/ Ponta trebuie sa scape de lasitate ca sa fie prim-ministru si trebuie sa mai renunte la smecherii/ Sova, acest ministru prof

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa luni, de la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, afirmand ca doreste sa clarifice o serie de afirmatii privind Rosia Montana. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )