Libnet.ro
UNICEF

23:00

Basescu: Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala, informeaza Mediafax. Nu este legal sa stabilesti o firma care face o exploatare prin lege. Va fi respinsa cu siguranta de Curtea Constitutionala. Este doar un joc politic, a declarat, duminica, la Tebea, in judetul Hunedoara, presedintele Traian Basescu, raspunzand unei intrebari . continuă pe România Liberă

Basescu: Legea privind Rosia Montana este neconstitutionala

Update 15:31 Presedintele Traian Basescu a declarat azi, la Sarbatorile de la Tebea, ca proiectul minier de la Rosia Montana nu are nici o sansa, legea privind aceasta problema fiind neconstitutionala.

Traian Basescu: Se va constata ca Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament va fi respinsa de Curtea Constitutionala, intrucat se va constata ca este neconstitutionala, neputand.

Traian Basescu: Se va constata ca Legea privind Rosia Montana trimisa la Parlament e neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, raspunzand unei intrebari referitoare la Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, ca aceasta va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala, neputand fi data o lege care sa vizeze o firma, a explicat seful statului.

Comisia parlamentara privind Rosia Montana va fi condusa de deputatul PSD Iulian Iancu - surse.

Comisia parlamentara speciala pentru proiectul privind Rosia Montana, ce urmeaza a fi constituita marti prin votul plenului Parlamentului, va fi condusa de catre deputatul PSD Iulian Iancu, au declarat duminica, pentru Mediafax, surse parlamentare. Iulian Iancu este presedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor. La nivelul USL s-a decis ca sefia Comisiei parlamentare speciale pentru proiectul privind Rosia Montana sa revina social-democratilor, au mai precizat .

Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international

Victor Ponta a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca contractul privind Rosia MOntana va fi desecretizat partial, iar eventualele litigii vor fi solutionate international. Cat despre.

Surse: Comisia parlamentara privind Rosia Montana va fi condusa de deputatul PSD Iulian Iancu

Comisia parlamentara speciala pentru proiectul privind Rosia Montana, ce urmeaza a fi constituita marti prin votul plenului Parlamentului, va fi condusa de catre deputatul PSD Iulian Iancu, au declarat surse.

UPDATE. Basescu: Legea privind proiectul Rosia Montana este NECONSTITUTIONALA. Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Update 15:50 - Presedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a participat la sarbatorile de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana. -------------------Presedintele Traian Basescu a declarat.

Presedintele Traian Basescu viziteaza azi Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat carnati si a baut palinca, ascultand melodii patriotice si muzica populara. Presedintele a petrecut circa o ora in cort, dupa care .

Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta: Am convenit sa constituim o comisie speciala privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, dupa intalnirea cu Victor Ponta, ca PSD a revenit asupra ideii de constituire a unei Comisii speciale pentru Rosia Montana.

Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a prezentat, joi, in cadrul unei conferinte de presa comune cu ministrul Dan Sova, cateva dintre datele prevazute in contractul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Licenta.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )