Libnet.ro
UNICEF

05:00

Traian Basescu: Nu voi spune daca m-am vazut cu Klaus Iohannis. Nu vreau sa creez un precedent

B1 B1,
Traian Basescu: Nu voi spune daca m-am vazut cu Klaus Iohannis. Nu vreau sa creez un precedent

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV ca dezbaterea privind vizita lui Klaus Iohannis la resedinta este ridicola, afirmand ca nu doreste. continuă pe B1

LIVE TEXT Traian Basescu: O voi sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru ca este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de la B1 Tv ca o va sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru ca este candidatul Partidului Miscarea Populara.

Basescu nu neaga vizita lui Iohannis: Eu nu voi spune niciodata si nici SPP-ul

Presedintele Traian Basescu a evitat sa dea un raspuns, miercuri, la un post de televiziune, la intrebarea cu privire la vizita candatului ACL Klaus Iohannis, la resedinta sa, la inceputul lunii august. E o.

Traian Basescu, in direct pe B1 TV: Categoric o voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale pentru ca este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca va sustine candidatul la Presedintie al PMP, respectiv Elena Udrea, dupa retragerea lui Cristian.

Traian Basescu: Categoric o voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale pentru ca este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca va sustine candidatul la Presedintie al PMP, respectiv Elena Udrea, dupa retragerea lui Cristian.

VIDEO Traian Basescu, despre candidatura Elenei Udrea la presedintie: Categoric o voi sustine in campania electorala. Are o rezistenta fizica incredibila, e un om pragmatic si extrem de loial. Seamana cu fiica-mea Elena la franchete. Obiectivul meu nu e

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri seara la o sustine pe Elena Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Basescu a explicat renuntarea lui Cristian Diaconescu la candidatura din partea PMP prin faptul ca acesta ar fi trebuit sa explice in conducerea partidului de ce a votat pentru suspendarea lui Basescu in 2007.

Basescu: Voi semna saptamana viitoare decretul pentru numirea lui Valcov ca ministru al Bugetului

Presedintele Traian Basescu a declarat, in aceasta seara, ca saptamana viitoare va emite decretul de numire in functia de ministru al Bugetului pentru Darius Valcov, precizand ca este obligat de decizia Curtii Constitutionale si nu are comentarii in cazul persoanei propuse.

Elena Udrea, intalnire cu presedintele Traian Basescu pentru a-i cere sprijinul la prezidentiale

Elena Udrea se intalneste la aceasta ora cu Traian Basescu pentru a-l convinge sa o sustina in cursa prezidentiala. Udrea spune ca semnatura lui Basescu pe lista de sustinatori a lui Cristian Diaconescu nu.

Ce gafa majora a facut Elena Udrea inainte de discutia cu Traian Basescu

Elena Udrea a declarat marti, dupa desemnarea ei drept candidat oficial al PMP la prezidentiala, ca a ramas sa discute cu seful statului caruia ii va cere sprijinul, precizand ca orice cetatean poate semna pentru mai multi candidati, cunoscut fiind ca Traian Basescu a semnat deja pentru lista de sustinatori a lui Cristian Diaconescu, propus initial de Udrea. Or, legea pentru alegerea presedintelui, in forma actualizata si in vigoare, este cat se poate de clara: Candidaturile propuse de partidele si de aliantele politice, precum si candidaturile independente pot fi depuse numai daca sunt sustinute de cel putin 200. 000 de alegatori. Un alegator poate sustine un singur candidat.

VIDEO Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea la presedintie: Are o rezistenta fizica incredibila, e un om pragmatic si extrem de loial. Seamana cu fiica-mea Elena la franchete. Obiectivul meu nu e sa devin premier

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri seara la B1 TV ca o sustine pe Elena Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Basescu a explicat renuntarea lui Cristian Diaconescu la candidatura din partea PMP prin faptul ca acesta ar fi trebuit sa explice in conducerea partidului de ce a votat pentru suspendarea lui Basescu in 2007. Traian Basescu si-a continuat atacurile la ceilalti candidati pentru functia de presedinte si a insistat ca exista printre ei unul care a ascuns lucrurile esentiale din CV, anuntind ca se asteapta ca acesta sa-l dezvaluie singur. Basescu a atacat si trustul Intact si pe Catalin Tolontan - fara sa-l numeasca - pentru faptul ca firmele din grupul detinut de familia Voiculescu ar fi imprumutat bani de la Crescent, fosta firma a Securitatii.

O intalnire intre presedintele Traian Basescu si Elena Udrea a avut loc la Cotroceni

UPDATE 18:18 intalnirea dintre Elena Udrea si presedintele Traian Basescu a luat final, potrivit B1 TV. Surse din cadrul Partidului Miscarea Populara spun ca presedintele Traian Basescu o va primi, miercuri,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )