Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu vorbeste despre demisia iminenta a Vioricai Dancila: Va pleca de una singura si o va face destul de repede

B1 B1,
Traian Basescu vorbeste despre demisia iminenta a Vioricai Dancila: Va pleca de una singura si o va face destul de repede

Fostul presedinte Traian Basescu se declara convins ca Viorica Dancila va demisiona de la conducerea PSD dupa esecul inregistrat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Era clar de la bun. continuă pe B1

Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD

Fostul presedinte Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD si este mai buna decat a lasat imaginea, iar ceilalti lideri social-democrati sunt vai mama lor. Basescu a reafirmat sustinerea sa pentru Klaus Iohannis in al doilea tur al alegerilor si spune ca acesta ar fi trebuit sa mearga la o dezbatere cu contracandidata de la PSD .

Traian Basescu, glume despre vot: E mai frig decat in august, iarna nu-i ca vara!

Traian Basescu are un mesaj astazi pe care vrea sa il transmita tuturor romanilor. Cu umorul si hazul sau caracteristic, fostul presedinte al Romaniei ii indeamna pe toti romanii sa mearga la vot si sa isi exercite acest drept. Dreptul de vot este un drept fundamental, explica acesta. Si pentru ca vremea nu a mai .

Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Fostul presedinte al tarii si-a oferit parerea in ceea ce priveste cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va disputa la urnele de vot, pe 24 noiembrie 2019. Traian Basescu a oferit o analiza asupra candidatilor, vorbind si despre abilitatile politice ale Vioricai Dancila, candidatul din partea PSD. Traian Basescu, despre viitorul politic .

Traian Basescu arunca bomba: Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD, dupa ce a pierdut dramatic, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor. Era clar de la bun inceput. Este o.

Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila care ridica mari semne de intrebari. Candidata PSD are multe explicatii de dat

Viorica Dancila a terminat Facultatea de Petrol si Gaze in anul 1983. Detaliul de pe diploma de studii a candidatei PSD la alegerile prezidentiale 2019 ridica multe semne de intrebare. Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila Viorica Dancila s-a nascut pe 16 decembrie 1963, in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. Parintii s-au .

Scandalurile din preajma staff-ului de campanie al Vioricai Dancila. Cine se ocupa de imaginea sefei PSD

Staff-ul de campanie al Vioricai Dancila a fost macinat de mai multe scandaluri in ultima perioada. Mihai Fifor a fost inlocuit din postul de sef de campanie, iar Lia Olguta Vasilescu a fost si ea la un pas sa renunte dupa ce sotul ei, Claudiu Manda, a facut-o proasta pe Dancila, de fata cu mai .

Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului

Liderii PSD pregatesc rasturnarea Vioricai Dancila din fruntea partidului, dupa esecul istoric de la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila ar urma sa fie executata la fel ca predecesorii sai: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, pierzatori in lupta pentru Cotroeni. Favoriti pentru sefia PSD: Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor), Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Ce discutii au loc intre Liviu Dragnea si membrii PSD. in joc este soarta Vioricai Dancila

Gabriela Firea sustine ca Liviu Dragnea nu s-a intalnit cu social-democratii in timpul permisiei pe care a avut-o pe data de 31 octombrie. Primarul general al Capitalei spune ca informatia este falsa si a fost lansata din teama ca Viorica Dancila va obtine un scor zdrobitor in turul doi al alegerilor prezidentiale. Gabriela Firea sustine .

Denise Rifai i-a pus gand rau Vioricai Dancila: E o anomalie politica. Ce planuieste prezentatoarea sa faca

Prezentatoarea TV de la Realitatea Plus pare sa-i fi pus gand rau candidatei PSD pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale din 2019. Desi mai sunt doar doua zile pana la acest moment decisiv pentru viitorul romanilor, in care isi vor alege liderul tarii, Viorica Dancila inca se afla in plina campanie electorala. Dupa dezbaterea acesteia .

Interviu cu sotul Vioricai Dancila. Cum a reactionat cand sotia sa i-a propus sa infieze un copil VIDEO

Intr-un interviu la Antena 3, Cristinel Dancila, sotul Vioricai Dancila, povesteste cum a reactionat cand sotia sa i-a propus sa infieze un copil.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )