Libnet.ro
UNICEF

22:31

Traseismul politic, premiat in Arges. Gluma intre primari: Primii trei care trec la PSD vor primi cate un Duster (VIDEO)

B1 B1,
Traseismul politic, premiat in Arges. Gluma intre primari: Primii trei care trec la PSD vor primi cate un Duster (VIDEO)

Traiseimul politic este premiat in judetul Arges, acolo unde primarul din Albota, Ion Dumitru, a anuntat ca primii trei primari care trec la PSD vor primi cate un autoturism Dacia Duster. Anuntul a fost facut cu p. continuă pe B1

Traseismul politic, premiat in Arges. Gluma intre primari: Primii trei care trec la PSD vor primi cate un Duster

Traiseimul politic este premiat in judetul Arges, acolo unde primarul din Albota, Ion Dumitru, a anuntat ca primii trei primari care trec la PSD vor primi cate un autoturism Dacia Duster. Anuntul a fost facut cu p.

Guvernul a redactat ordonanta de urgenta care da liber la traseismul politic, timp de 10 zile

Guvernul a decis pana la urma sa puna in pauza, timp de 10 zile, legea privind traseismul politic . Astfel, primarii, presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii declarati supleanti vor avea la.

Klaus Iohannis, despre OUG privind migratia primarilor: Se legifereaza traseismul politic

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, referitor la ordonanta de urgenta ce priveste migratia primarilor fara sa isi piarda mandatul, ca acum se legifereaza traseismul politic si ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )