Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce ar trebui sa faca Romania dupa Brexit, dar nu va face

România Liberă România Liberă,
Ce ar trebui sa faca Romania dupa Brexit, dar nu va face

Pentru o singura data suntem perfect de acord cu presedintele Romaniei. Criza Brexit-ului contine oportunitati importante pentru Romania. Ne temem insa ca nu ne gandim deloc la aceleasi oportunitati, dimpotriva. Din punctul nostru de vedere, avem oportunitatea sa facem o Romanie mai liberala economic si politic decat partenerii din UE, mai puternica din punctul de vedere al statului de drept decat partenerii din UE si mai atlantista chiar decat cei mai atlantisti europeni, cum e Polonia. in schimb, ne temem ca vom apuca in directia opusa. continuă pe România Liberă

PERICOL pentru Romania dupa BREXIT? Peste jumatate din rezerva de aur a tarii e depozitata la Londra. Dan Suciu, declaratie aroganta: Anglia putea sa iasa si din NATO, relatiile intre bancile centrale ramaneau la fel

BREXITul care tocmai a avut loc prin referendumul validat vineri in Marea Britanie ar putea avea un efect neasteptat asupra economiei romnesti. Si asta deoarece mai mult de jumatate din rezerva de aur a.

City-ul londonez va pierde mai multe mii de locuri de munca dupa Brexit

Odata cu votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, City-ul londonez se pregateste pentru momentul in care mai multe mii de bancheri isi vor face valizele pentru Frankfurt, Paris sau Dublin, informeaza AFP.

City-ul londonez va pierde mai multe mii de locuri de munca dupa Brexit

Odata cu votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, City-ul londonez se pregateste pentru momentul in care mai multe mii de bancheri isi vor face valizele pentru Frankfurt, Paris sau Dublin, informeaza AFP.

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Cameron VA DEMISIONA, dupa Brexit: Regatul Unit este PUTERNIC. Nu vor exista schimbari imediate. Va trebui sa existe un nou prim-ministru

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

Decizie neasteptata luata de britanici, dupa BREXIT. Ce vor sa faca oamenii cu cetatenia lor

Numerosi britanici au inceput sa se intereseze cum pot obtine pasaport din partea unui alt stat al Uniunii Europene, dupa ce rezultatul referendumului de vineri pune sub semnul intrebarii libera.

Ce vor face unele dintre cele mai importante companii dupa Brexit

Referendumul pentruBrexit ar putea avea efecte grave asupra sectorului tech din Marea Britanie. Avand in vedere rezultatele inregistrate la referendumul pentru Brexit, nimeni nu stie exact ce se va intampla in Marea Britanie in viitorul apropiat. Dupa cum probabil stiti deja, cetatenii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, in conditiile in care rata de [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )