Libnet.ro
UNICEF

19:45

City-ul londonez va pierde mai multe mii de locuri de munca dupa Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
City-ul londonez va pierde mai multe mii de locuri de munca dupa Brexit

Odata cu votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, City-ul londonez se pregateste pentru momentul in care mai multe mii de bancheri isi vor face valizele pentru Frankfurt, Paris sau Dublin, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

City-ul londonez va pierde mai multe mii de locuri de munca dupa Brexit

Odata cu votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, City-ul londonez se pregateste pentru momentul in care mai multe mii de bancheri isi vor face valizele pentru Frankfurt, Paris sau Dublin, informeaza AFP.

Morgan Stanley ar putea sa isi mute 2.000 de angajati din City-ul londonez. Ce reactie are banca

Morgan Stanley ar putea sa relocheze 2. 000 de angajati din City-ul londonez catre Dublin si Frankfurt, conform unor surse citate de BBC. Banca de investitii neaga totusi ca ar avea planuri oficiale in acest sens dupa ce referendumul de ieri a dat.

VIDEO Inundatii in mai multe cartiere din Bacau, dupa ploaia torentiala din ultimile ore. Circulatia a fost restrictionata temporar

Mai multe cartiere au fost afectate de precipitatiile abundente din ultimile doua ore. Apa a ajuns si la jumatate de metru in cartierele Mioritei, Nord si Take. Circulatia rutiera a fost restrictionata in anumite zone din oras.

Brexit: Primarul Londrei cere mai multe competente pentru capitala Marii Britanii si un cuvant de spus in negocierile cu UE

Primarul Londrei, laburistul Sadiq Khan, a anuntat sambata ca va cere mai multe competente pentru capitala Marii Britanii si sa ia parte la negocierile cu Uniunea Europeana dupa votul in favoarea Brexitului la referendumul de joi, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Mai multe ONG-uri cer sedinta publica in dosarul lui Vlad Filat

Mai multe organizatii neguvernamentale solicita judecarea cauzei penale impotriva ex-premierului Vlad Filat in sedinte publice. in acest sens, ONG-urile au adresat un apel catre judecatori si mentioneaza ca examinarea in continuare a cauzei in sedinte inchise doar va alimenta suspiciunea cu privire la inechitatea procedurilor si politizarea solutiei.

Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie

Actrita americana Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie, in timpul unei vacante pe insula St. Barts din Marea Caraibilor, informeaza revista New Musical Express, citata de News. ro.

Inalt oficial BCE: City-ul londonez risca sa-si piarda pretiosul pasaport UE

Negocierile cu Marea Britanie pentru parasirea UE trebuie desfasurate rapid pentru a limita starea de incertitudine, a spus sambata Francois Villeroy de Galhau, membru in consiliul Bancii Centrale Europene, adaugand ca centrul financiar londonez risca sa isi piarda pretiosul pasaport UE, transmite Reuters.

VIDEO Euro 2016: Ungaria - Portugalia 3-3/ Spectacol la Lyon - Partida cu cele mai multe goluri din competitie

Ungaria si Portugalia au remizat in ultima partida din Grupa F, scor 3-3, oferind cel mai frumos meci de pana acum la Euro 2016. Gera a deschis scorul pentru unguri 19'), Nani a egalat in minutul 42, iar in repriza secunda, Dzsudzsak 47', 55') si Ronaldo 50', 62') si-au trecut in cont cate o dubla. Ungaria se califica in optimile de finala ale Campionatului European din Franta de pe primul loc in Grupa F, cu 5 puncte. Portughezii au reusit si ei calificarea, insa doar de pe locul al treilea, cu 3 puncte acumulate. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Ungaria vs Portugalia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )