Libnet.ro
UNICEF

07:45

Trebuie sa transpunem in legislatia nationala Directiva privind calitatea benzinei si a motorinei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trebuie sa transpunem in legislatia nationala Directiva privind calitatea benzinei si a motorinei

Romania si alte 9 state membre Austria, Belgia, Cehia, Cipru, Finlanda, Grecia, Letonia, Marea Britanie si Spania) au primit, ieri, un aviz motivat din partea Comisiei Europene referitor la netranspunerea in legislatia lor nationala a directivei privind calitatea benzinei si a motorinei [Directiva UE) 2015/652 a Consiliului]. Aceasta prevede normele pentru calcularea si raportarea emisiilor de gaze cu efect de sera generate de carburanti si de alte forme de energie provenind din surse nebiologice. continuă pe Ziarul Bursa

Trebuie sa adaptam legislatia nationala cu Directiva privind evaluarea impactului asupra mediului

Comisia Europeana a solicitat, ieri, Finlandei, Luxemburgului si Romaniei sa isi adapteze legislatia nationala pentru a lua in considerare modificarile din Directiva privind evaluarea impactului asupra mediului Directiva 2014/52/UE), informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Romania, trasa de urechi de Comisia Europeana din cauza calitatii slabe a motorinei si benzinei

Comisia Europeana a trimis joi un aviz motivat Romaniei pentru netranspunerea in legislatia nationala a Directivei privind calitatea benzinei si a motorinei, care prevede normele privind emisiile de gaze cu efect de sera. Aceasta directiva trebuia transpusa in legislatia nationala inca de la data de 21 aprilie 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )