Libnet.ro
UNICEF

05:00

Trei ani si sapte luni de inchisoare cu executare pentru un barbat din Alba acuzat de tentativa la omor

Adevărul Adevărul,
Trei ani si sapte luni de inchisoare cu executare pentru un barbat din Alba acuzat de tentativa la omor

Un barbat in varsta de 45 de ani din comuna Cilnic, judetul Alba, a fost condamnat de un complet al Tribunalului Alba la pedeapsa de 3 ani si 7 luni de inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor. continuă pe Adevărul

Romanii au platit dobanzi cu 20% mai mari, in primele sapte luni din an. Explicatia Finantelor

Romania a platit in primele sapte luni ale acestui an dobanzi cu 20% mai mari decat anul trecut, care au insumat 8,37 miliarde de lei, respectiv 0,9% din produsul intern brut, arata executia bugetara publicata de Ministerul Finantelor.

Deficit de 12 miliarde de lei, respectiv 1,26% din PIB, dupa primele sapte luni. De unde au venit mai multi bani si unde s-a cheltuit mai mult

Conform datelor operative, executia bugetului general consolidat pe primele sapte luni ale anului 2018 s-a incheiat cu un deficit de 11,9 miliarde lei, respectiv 1,26% din produsul intern brut PIB), anunta Ministerul Finantelor Publice MFP).

Elena Udrea, pictorial intr-o revista. Cum arata insarcinata in sapte luni. IMAGINI

Elena Udrea a pozat pentru revista Viva, in editia stirilor de dimineata. Politiciana a oferit un pictorial monden din Costa Rica. Elena Udrea a vrut sa arate publicului cum ii sta insarcinata. Mai sunt.

STUDIU Piata de smartphone-uri a inregistrat in prima parte a anului 2018 cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Piata de smartphone-uri a inregistrat in primul semestru cel mai mare avans din ultimii trei ani, pe fondul achizitiei de terminale mai performante, la un pret mai mare. Astfel, din punct de vedere valoric, piata de smartphone-uri din Romania a urcat in primele sase luni ale anului cu aproximativ 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Piata de smartphone-uri, cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Piata de smartphone-uri din Romania a inregistrat in primul semestru al acestui an cel mai mare avans din ultimii trei ani, pe fondul achizitiei de terminale mai performante, la un pret mai mare, astfel ca, din punct de vedere valoric, piata a urcat in primele sase luni ale anului cu aproximativ 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor transmise astazi de distribuitorul de telefoane mobile si accesorii Avenir Telecom.

VIDEO Castelul Corvinilor, invecinat cu viitorul hotel de lux al celui mai bogat parlamentar. Cum arata cladirea aflata de trei ani in santier

Hotelul de lux al familiei parlamentarului Carmen Harau, construit pe versantul opus al Castelului Corvinilor se afla in santier de trei ani. A schimbat infatisarea fostei zone industriale, dar a starnit si o multime de controverse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )