Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei barbati au fost scosi din apa mai mult morti decat vii. Victimele au fost transportate la spital

Adevărul Adevărul,
Trei barbati au fost scosi din apa mai mult morti decat vii. Victimele au fost transportate la spital

Trei barbati au ajuns la spital in stare grava dupa ce au intrat in apa Marii Negre si li s-a facut rau. Au ajuns la spital dupa ce au fost resuscitati de medici. continuă pe Adevărul

Fiul unui fost colonel din MAI, suspectat de un asasinat comis in anul 1998. Victima, un om de afaceri

Alexandru Gaina, fiul unui fost colonel din cadrul MAI, conform unor surse apropaite anchetei, este principalul suspect in cazul asasinarii omului de afaceri Mihai Ionescu, in iulie 1998.

Vanzarile de roboti industriali au atins un nivel record. Care sunt tarile ce cumpara cel mai mult si de ce angajatii nu trebuie inca sa se teama

Anul trecut s-au vandut in lume aproape 250. 000 de roboti industriali, avans de 12% fata de 2014, motorul cresterii fiind dat de companiile chineze si de sectorul auto, arata datele International Federation of Robotics IFR). Tot mai multi roboti sunt scosi din custile speciale si lucreaza alaturi de oameni, iar avansul in domeniul senzorilor si al inteligentei artificiale fac ca robotii sa fie tot mai sofisticati. Se estimeaza ca segmentul va creste mult timp de acum inainte, mai ales in zonele unde companiile nu gasesc oameni pentru munci grele si repetitive.

Harta taxelor si impozitelor: romanii au platit 1 din 5 lei la stat, cu 17% mai mult in 2015 decat in 2014

Cheltuielile cu taxe, impozite si contributii sociale au crescut in 2015 la 19% din bugetele familiilor, de la 16% in 2014. Bucurestenii si banatenii platesc cel mai mult, iar moldovenii achita cel mai putin, arata statisticile oficiale, conform.

EXCLUSIV Masonii ii aduc un omagiu generalului Victor Atanasie Stanculescu: A fost unul din cei mai informati generali ai Romaniei, a stiut ce va urma

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, care a murit in urma cu doua zile, la 88 de ani, este regretat de Marea Loja Nationala Romana MLNR) 1880, unde avea gradul masonic 33. Marele Suveran Bartolomeu Savoiu, conducatorul lojii, afirma despre generalul Stanculescu ca a fost unul dintre cei mai patrioti militari romani din timpul Revolutiei.

O femeie a fost lovita din plin pe trecerea de pietoni. Imaginile socante, surprinse de o camera de supraveghere (VIDEO)

O femeie de 36 de ani a fost lovita din plin de un autoturism pe o trecere de pietoni din Buzau, potrivit stirileprotv. ro. in urma acestui impact, aceasta a suferit mai multe fracturi, iar acum se afla.

Un fost ministru din Brazilia - retinut pentru o MITA de 26 de milioane de euro

Politia braziliana a arestat joi un fost ministru din guvernele de stanga conduse de Luiz Inacio Lula da Silva si apoi de Dilma Rousseff si a efectuat o perchezitie la sediul din Sao Paolo al Partidului Muncitorilor.

Notarii, scosi din categoria functionarilor publici din punct de vedere al raspunderii penale. Proiectul, adoptat de parlamentari in doar 24 de ore

Modificarile la legea notarilor au fost votate tacit de parlamentari. in mai mutin de 24 de ore, planul ambelor Camere si Comisia juridica a Camerei Deputatilor au adoptat o propunere legislativa care scoate.

Nu am avut nicio idee de joc, de la toti jucatorii ma asteptam sa ofere mai mult. Adrian Mutu ii critica pe fostii sai colegi de la Nationala dupa eliminarea de la EURO

Adrian Mutu, fost fotbalist de baza la echipa Nationala care s-a retras oficial chiar inaintea ultimului amical pe care Romania l-a avut la Bucuresti cu Georgia, a criticat prestatia tricolorilor la.

Cele mai populare masini diesel polueaza mai mult la temperaturi de sub 18 grade - studiu

Emisiile de oxizi de azot ale celor mai populare masini diesel din piata sunt clar mai mari la termperaturi de sub 18 grade, arata o cercetare facuta de compania de testare Emissions Analytics citata de BBC. Regulile europene permit companiilor auto sa dezactiveze unele sisteme de control al emisiilor la temperaturi reduse, in ideea de a proteja motorul, insa datele arata ca unii producatori exagereaza si stabilesc niveluri mai ridicate de temperatura. Problema cea mare cu reducerea emisiilor de noxe este ca motorul ajunge sa foloseasca mai mult combustibil, astfel ca sunt mai mari emisiile de dioxid de carbon.

Uber vrea sa uiti de tarifele dinamice, ca sa platesti mai mult

Uber ar putea sa nu te mai informeze in legatura cu tarifele dinamice practicate. Tarifele dinamicesunt un aspect extrem de important al aplicatiei Uber. Pe de o parte, acestea ajuta la cresterea numarului de soferi activi atunci cand numarul de cereri este mult prea mare, intrucat le garanteaza un profit mai mare. De cealalta parte, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2942 seconds )