Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Trei capcane pentru cresterea economica

Hotnews Hotnews,
Trei capcane pentru cresterea economica

Se inmulteste numarul celor care isi dau seama ca revenirea la rate de crestere economica a PIB-ului de peste 5% in tarile nou intrate in UE este foarte greu de realizat. Mai ales ca ar fi vorba de crestere economica durabila, care sa nu creeze tensiuni mari prin aparitia de dezechilibre interne si externe dificil de gestionat. Unii folosesc titluri bombastice pentru a atrage atentia asupra provocarii majore. Altii, transmit mesaje mai analitic. Una peste alta, o constatare se impune: credinta ca modelul de crestere din deceniul trecut a fost optim este in discutie. Cel putin pentru faptul ca a creat vulnerabilitati majore prin dependenta excesiva de banci straine si capital de import. continuă pe Hotnews

Trei capcane pentru cresterea economica

Se inmulteste numarul celor care isi dau seama ca revenirea la rate de crestere economica a PIB-ului de peste 5% in tarile nou intrate in UE este foarte greu de realizat. Mai ales ca ar fi vorba de crestere economica durabila, care sa nu creeze tensiuni mari prin aparitia de dezechilibre interne si externe dificil de gestionat.

Ministrul Voinea: Banii necesari pentru cresterea venitului minim vin de la taxarea companiilor energetice

Banii necesari pentru cresterea venitului minim garantat si a alocatiilor de intretinere a familiilor vor veni de la taxarea companiilor energetice, a anuntat, sambata, ministrul pentru buget, Liviu.

Ucraina are trei luni pentru a indeplini conditiile semnarii unui acord de asociere cu UE

Ucraina are trei luni pentru a indeplini conditiile indispensabile semnarii unui acord de asociere cu UE, a avertizat vineri seful diplomatiei poloneze Radoslaw Sikorski, la finalul unei reuniuni a ministrilor de E.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )