Libnet.ro
UNICEF

18:15

Trei cutremure au avut loc in cateva ore, in noaptea de luni spre marti

Antena3 Antena3,
Trei cutremure au avut loc in cateva ore, in noaptea de luni spre marti

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade a avut loc putin dupa miezul noptii de luni spre marti, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului. continuă pe Antena3

ROMANIA SE ZGUDUIE: Trei cutremure in doar cateva ore! Ce ne asteapta

Trei cutremure s-au produs in noaptea de luni spre marti in zona seismica Vrancea, primul seism avand magnitudinea 3,9 pe scara Richter, potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru.

Ultima slujba inchinata Regelui Mihai in Elvetia a avut loc la Catedrala Ortodoxa Greaca de la Lausanne. Cine a participat la ceremonie

Ultima slujba inchinata Regelui Mihai in Elvetia a avut loc marti, la Catedrala Ortodoxa Greaca de la Lausanne, la ceremonie fiind prezenti pricipesele Elena si Sofia, ambasadorii Romaniei la Be.

Ultima slujba inchinata Regelui Mihai in Elvetia a avut loc la Catedrala Ortodoxa Greaca de la Lausanne

Ultima slujba inchinata Regelui Mihai in Elvetia a avut loc marti, la Catedrala Ortodoxa Greaca de la Lausanne, la ceremonie fiind prezenti pricipesele Elena si Sofia, ambasadorii Romaniei la Berna si Geneva, IPS Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale si Meridionale, reprezentanti ai Consiliului Regal si ai Casei Majestatii Sale, potrivit news. ro.

Duminica au avut loc noi extrageri ale Loteriei Romane. Care sunt numerele castigatoare

Duminica au avut loc noi extrageri LOTO dupa ce, la tragerile de joi, Loteria Romana a acordat 11. 271 de castiguri in valoare totala de 744. 353,57lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )