Libnet.ro
UNICEF

18:45

Trei dintre cele mai promitatoare tinere handbaliste din Romania au ales Ungaria

B1 B1,
Trei dintre cele mai promitatoare tinere handbaliste din Romania au ales Ungaria

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei se muta in Ungaria. Selectionerul Ambros Martin activeaza deja in campionatul maghiar, acolo unde vor ajunge si trei dintre tinerele talente din. continuă pe B1

O romanca este printre cele mai apreciate stewardese in una dintre cele mai mari companii aviatice din lumii

Laura Latcu 30 de ani), o fosta angajata a Primariei din Otelul-Rosu, a ajuns stewardesa la una dintre cele mai mari companii aviatice din lume. Este vorba despre o companie fondata in 1993 care acopera China, Asia, Europa si America de Nord, cu peste 600 de rute interne si internationale, in mai mult de 90 de orase de pe glob.

Enigmele din spatele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

Cum a supravietuit Braiconf, unul dintre cele mai longevive branduri romanesti de imbracaminte

Anul acesta implineste 67 de existenta pe piata romaneasca si, desi a inceput ca o fabrica de confectii subordonata regimului comunist, a reusit sa faca tranzitia spre capitalism si sa se mentina pe linia de plutire pe piata romaneasca. Cum a.

Mesajul presedintelui Iohannis, cu ocazia aniversarii SIE: Aveti un rol deosebit de important in apararea democratiei si a statului de drept. Reprezentati una dintre cele mai avansate linii de aparare a tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj, cu prilejul aniversarii a 27 de ani de la infiintarea Serviciului de Informatii Externe. Astfel, seful statului a subliniat rolul deosebit de important in apararea democratiei si a statului de drept.

Cele mai bune raspunsuri la niste insulte! Replicile care au ramas in istorie

Pe langa faptele importante ale personajelor istorice, posteritatea a retinut si insultele pe care si le-au aruncat aceste personaje. Iata cateva dintre cele mai bune raspunsuri la insulte, care au ramas consemnate in paginile cartilor de istorie:.

Cele mai bune reclame de la Super Bowl 51: cum l-au atacat marile branduri pe Donald Trump VIDEO

Unele dintre cele mai cunoscute branduri mondiale au profitat de Super Bowl 51 pentru a rula reclame comerciale in care sa faca aluzii la idei enuntate de presedintele american Donald Trump.

Enigmele din spatele unuia din cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

Cele mai incuiate ghicitori culese din popor. Cimilituri care se rosteau in satele Moldovei acum 100 de ani

Ghicitorile sau cimiliturile fac parte din zestrea poporului roman. Creatiile in versuri arata ingeniozitatea stramosilor.

Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Transgaz, cele mai mari dividende de pe bursa, in acest an

Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Transgaz ar putea oferi cele mai mari dividende in 2017, dintre companiile mari de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), se arata intr-un comunicat al Tradeville.

Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din Europa

Romania se afla cu mult sub media europeana in ceea ce priveste rata numarului de someri, arata datele biroului european de statistica.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )