Libnet.ro
UNICEF

23:15

Trei echipe de CANOTAJ din Romania s-au calificat pentru OLIMPIADA

România Liberă România Liberă,
Trei echipe de CANOTAJ din Romania s-au calificat pentru OLIMPIADA

Trei echipaje din Romania au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice din 2016, a anuntat Federatia Romana de Canotaj. continuă pe România Liberă

Trei echipaje de canotaj din Romania au obtinut calificarea la JO de la Rio 2016

Intrucat anul 2015 este an preolimpic, acum se obtin cele mai multe din calificarile la Olimpiada de la anul, de la Rio.

FOTO. 50 de tari, reprezentate la Festivalul Ambasadelor din Romania, in Capitala

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone a inaugurat, vineri, Festivalul Ambasadelor din Romania, care se desfasoara, pana sambata, in Parcul Lumea Copiilor.

Nissan recheama in service Juke, Micra si Note din Romania din cauza butonul de pornire a motorului

Nissan a identificat o posibila problema la unele modele care au cheie inteligenta si buton de pornire pentru motor in loc de cheie clasica), in sensul ca acesta poate ramane blocat in pozitia apasat. Din acest motiv 58 de automobile Juke, Micra si Note din Romania sunt rechemate in service.

Primul comandament NATO din Romania a fost inaugurat joi, la Bucuresti

Primul comandament NATO din Romania a fost inaugurat oficial, joi, avand rolul de a organiza exercitii militare. Comandamentul este si un centru de tranzit pentru militari catre o eventuala zona de conflict.

Presedintele comunitatii kurde si siriene din Romania: Sirienii cauta democratie. Oamenii astia trebuie tratati altfel, ei fug de un razboi (VIDEO)

Presedintele comunitatii kurde si siriene din Romania, Goran Lazkin, a salutat pozitia premierului Victor Ponta referitoare la criza imigrantilor, care a declarat ca aceasta problema va fi discutata intr-o.

Antena 3, pe val. Cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa cele mai puternice generaliste,.

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Postul nostru s-a impus atat in prime-time, precum si pe intreaga zi. in medie, peste 2 milioane si jumatate de romani s-au uitat .

Trei dintre violatorii din Vaslui cer stramutarea dosarului pentru ca instanta ar putea fi influentata de opinia publica in judecarea cazului

Trei dintre violatorii de la Vaslui cer stramutarea dosarului in care sunt implicati, pe motiv ca instanta ar putea fi influentata de opinia publica vasluiana in judecarea cazului, informeaza B1 TV. Este.

Din Romania se iese mai mult decat se intra. Femeile si tinerii ingroasa randurile emigrantilor

Peste 184. 000 de cetateni au plecat din tara, in 2014, majoritatea fiind femei, iar numarul celor care au parasit tara l-a depasit pe cel al persoanelor care au venit in Romania, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele Institutului National de Statistica INS), Tudorel Andrei.

Botosani: Peste 400 de copii din Romania au fost consultati gratuit de medici din America, in ultimele zile

Doctorii americani, specializati in ortopedie, ORL si chirurgie pediatrica, care au venit in Romania cu aparatura de specialitate si medicamentele necesare, au consultat gratuit peste 400 de copii romani, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )