Libnet.ro
UNICEF

18:45

Trei echipaje de canotaj din Romania au obtinut calificarea la JO de la Rio 2016

Adevărul Adevărul,
Trei echipaje de canotaj din Romania au obtinut calificarea la JO de la Rio 2016

Intrucat anul 2015 este an preolimpic, acum se obtin cele mai multe din calificarile la Olimpiada de la anul, de la Rio. continuă pe Adevărul

Trei echipe de CANOTAJ din Romania s-au calificat pentru OLIMPIADA

Trei echipaje din Romania au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice din 2016, a anuntat Federatia Romana de Canotaj.

Canotaj: Trei echipaje romanesti s-au calificat la Jocurile Olimpice

Trei echipaje romanesti s-au calificat la Jocurile Olimpice 2016, dupa ce au concurat sambata in finalele B ale Campionatelor Mondiale de canotaj academic, rezervate seniorilor, ce se desfasoara la Aiguebelette.

Anglia, prima echipa care a obtinut calificarea la Europeanul din 2016. In meciul cu San Marino a marcat si Rooney, care a egalat recorul lui Bobby Charlton

Reprezentativa Angliei a invins, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 6-0, selectionata statului San Marino, intr-un meci din grupa E a preliminariilor Campionatului European, si a devenit prima echipa care a obtinut calificarea la competitia din 2016, informeaza thefa. com.

FOTO. 50 de tari, reprezentate la Festivalul Ambasadelor din Romania, in Capitala

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone a inaugurat, vineri, Festivalul Ambasadelor din Romania, care se desfasoara, pana sambata, in Parcul Lumea Copiilor.

Nissan recheama in service Juke, Micra si Note din Romania din cauza butonul de pornire a motorului

Nissan a identificat o posibila problema la unele modele care au cheie inteligenta si buton de pornire pentru motor in loc de cheie clasica), in sensul ca acesta poate ramane blocat in pozitia apasat. Din acest motiv 58 de automobile Juke, Micra si Note din Romania sunt rechemate in service.

Primul comandament NATO din Romania a fost inaugurat joi, la Bucuresti

Primul comandament NATO din Romania a fost inaugurat oficial, joi, avand rolul de a organiza exercitii militare. Comandamentul este si un centru de tranzit pentru militari catre o eventuala zona de conflict.

Presedintele comunitatii kurde si siriene din Romania: Sirienii cauta democratie. Oamenii astia trebuie tratati altfel, ei fug de un razboi (VIDEO)

Presedintele comunitatii kurde si siriene din Romania, Goran Lazkin, a salutat pozitia premierului Victor Ponta referitoare la criza imigrantilor, care a declarat ca aceasta problema va fi discutata intr-o.

Antena 3, pe val. Cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa cele mai puternice generaliste,.

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Postul nostru s-a impus atat in prime-time, precum si pe intreaga zi. in medie, peste 2 milioane si jumatate de romani s-au uitat .

Corespondenta din Budapesta inaintea meciului din aceasta seara: Romania cauta calificarea in orasul refugiatilor

Echipa nationala de fotbal a Romaniei joaca in aceasta seara un meci crucial, impotriva Ungariei, la Budapesta ora 21. 45, TVR 1), in tentativa de a ajunge din nou la EURO.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )