Libnet.ro
UNICEF

07:15

Trei motive pentru care cearta de la Madrid dintre Simona Halep si Irina Begu poate fi benefica

Antena3 Antena3,
Trei motive pentru care cearta de la Madrid dintre Simona Halep si Irina Begu poate fi benefica

Scandalul de la Madrid, in care Simona Halep a acuzat echipa Irinei Begu ca ar fi deranjat-o cand a dat indicatii zgomotoase, a starnit dezbateri aprinse pe net si in culisele tenisului. continuă pe Antena3

7 motive pentru care ar trebui sa storci o lamaie

Sucul de lamaie are atatea beneficii pentru sanatate, incat il putem considera un medicament universal. Previne aparitia calculilor renali, vindeca infectiile din gat, scade febra si ajuta la slabit, acestea fiind doar cateva dintre motivele pentru care storsul unei lamai ar trebui sa devina un obicei.

Alimentatie sanatoasa: 8 motive pentru care iaurtul este foarte bun pentru intreaga familie

O alimentatie sanatoasa si echilibrata este cheia pastrarii unui stari bune, a unui tonus excelent pentru intreaga familie. Alimentatia sanatoasa contribuie la intarirea sistemului imunitar si astfel bolile sunt.

3 motive pentru care whiskey-ul e foarte sanatos

Toti avem prieteni care consuma cantitati importante de vin rosu sub pretextul ca: Este bun pentru sanatate. Este adevarat ca vinul rosu are beneficii pentru sanatate, insa baut doar in cantitati MODERATE. Dar.

6 motive pentru care femeile ajung sa-si paraseasca partenerii de viata chiar daca ii mai iubesc

Dragostea nu tine cont de judecati, iubirea este iubire fara o definitie concreta, fara limite, obstacole sau inhibitii. insa relatiile presupun munca de echipa, ca intr-un dans in doi, iar atunci cand dansul nu este realizat cu usurinta, relatia se termina dezastruos. Desi poate sa para greu de inteles, exista mai multe motive pentru care femeile aleg sa-si paraseasca partenerii de viata chiar daca ii mai iubesc.

CTP, despre meciul dintre Simona Halep si Irina Begu din sferturile turneului de la Madrid: Vor iesi niste scantei superbe

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre viitorul meci dintre jucatoarele romance de tenis Simona Halep si Irina Begu din cadrul sferturilor turneului de la Madrid, afirmand ca partida va fi una foarte.

Madrid Open: Simona Halep a devenit mare favorita la castigarea turneului! E ca Alba ca Zapada si cei sapte pitici

Simona Halep si Irina Begu vor juca azi in sferturile de finala ale Madrid Open. Halep e singura jucatoare din Top 10 ramasa in competitie.

Motivul surprinzator pentru care capacele de pix au gauri

Numeroase persoane au obiceiul sa roada capacele pixurilor, riscand sa inghita obiectele si sa se sufoce. Din acest motiv, aproape toate capacele de pix au gauri, menite sa diminueze riscul ca o persoana sa se sufoce in cazul in care inghite un capac.

5 lucruri pentru care sa nu te mai ingrijorezi in timpul sarcinii

Nu exista femeie care sa nu intre in panica in momentul in care, la ecografie, se vad anumite discrepante in cresterea fatului. Mamicile isi fac mii de griji si se intreaba cu ce au gresit pentru a provoca asa .

Salarii de top: suma pentru care un specialist in IT renunta la job

Specialistii din domeniul informaticii reprezinta acea categorie care nu isi cauta activ un loc de munca, cel mai des fiind vanati in cadrul unor procese veritabile de headhunting. Astfel, pachetele de beneficii oferite de angajatori.

Motivul surprinzator pentru care un barbat a actionat in instanta fostul angajator: plictiseala de la job

Un barbat din Paris si-a chemat in instanta fostul angajator pentru un motiv incredibil: acesta se plictisea prea mult la job. Acesta sustine ca jobul sau la compania Interparfums, intre 2010 si 2014.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )