Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei persoane au fost ranite grav la Arad in urma unui accident. Una a fost transportata la spital cu elicopterul

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au fost ranite grav la Arad in urma unui accident. Una a fost transportata la spital cu elicopterul

Drumul ce leaga localitatea Chisineu Cris de Socodor s-a produs un accident rutier care a dus la ranirea grava a trei persoane. continuă pe Adevărul

Doi copii si doi adulti, raniti grav in urma unui accident petrecut in Bucuresti

Doi adulti si doi copii au ajuns in stare grava la spital in urma unui accident rutier care a avut loc in Capitala. O masina a vrut sa depaseasca prin dreapta coloana de masini care astepta la trecerea cu.

Accident rutier in judetul Constanta: un ofiter SRI a murit, alte doua persoane au fost ranite

Un ofiter SRI si-a pierdut viata, iar alte doua persoane au fost ranite in urma unui accident produs, sambata dimineata, pe DN 2 A, in judetul Constanta, transmite Mediafax. Potrivit.

Un ofiter SRI a murit intr-un accident rutier: Alte doua persoane au fost ranite

Un ofiter SRI a murit, sambata, in urma unui accident rutier petrecut in Constanta, alte doua persoane fiind ranite, potrivit B1 TV. Angajatul SRI se afla la volanul uneia dintre masinile implicate in.

Croatia: 13 persoane au fost ranite, dupa ce un autocar a fost lovit de tren

13 persoane au fost ranite, sambata, in Croatia, dupa ce autocarul in care se aflau a fost lovit de un tren, la o trecere la nivel, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc la 220 de kilometri de capitala Zagreb.

Afganistan: Cel putin opt persoane au murit in urma unui atentat produs la un consulat al Indiei

Cel putin opt persoane au murit, sambata, in Afganistan, in urma unui atentat produs la consulatul Indiei din orasul Jalalabad, potrivit Mediafax. Alte 20 de persoane au fost ranite in urma atentatului cu.

Pennsylvania: Trei persoane au fost ucise si alte doua au fost ranite intr-un atac armat in timpul unei adunari publice

Un barbat armat a deschis focul, luni, in timpul unei adunari publice dintr-un oras din Pennsylvania, omorand doua persoane si ranind alte patru, informeaza NBCNews. Totodata a fost ranit si.

Israel: Patru persoane au murit si alte zeci au fost ranite, in urma coliziunii dintre un autobuz si un camion

Patru persoane au murit si alte zeci au fost ranite, duminica, in sudul Israelului, dupa ce autobuzul in care aflau a fost lovit de un camion, potrivit Mediafax. Zeci de ambulante au fost trimise la fata locului.

Scurgeri de amoniac la o uzina din Ucraina: Cinci persoane au murit si alte 20 au fost ranite

Cinci persoane au murit, iar 20 au fost ranite marti, din cauza unei scurgeri de amoniac la o uzina de ingrasaminte minerale din estul Ucrainei, a anuntat Serviciul ucrainean pentru Situatii de Urgenta, citat.

Trei persoane care vindeau ecstasy unor consumatori din Capitala au fost arestate preventiv

Trei persoane suspectate ca au vandut comprimate de ecstasy unor consumatori din Capitala au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de mare risc.

Autocar lovit de tren in Croatia. O persoana si-a pierdut viata si alte 15 au fost ranite

O persoana a murit si alte 15 au fost ranite in sudul Croatiei, dupa ce un autocar a fost lovit de un tren. Accidentul s-a intamplat atunci cand autobuzul trecea peste o cale ferata. Conform primelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )