Libnet.ro
UNICEF

08:15

Accident rutier in judetul Constanta: un ofiter SRI a murit, alte doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident rutier in judetul Constanta: un ofiter SRI a murit, alte doua persoane au fost ranite

Un ofiter SRI si-a pierdut viata, iar alte doua persoane au fost ranite in urma unui accident produs, sambata dimineata, pe DN 2 A, in judetul Constanta, transmite Mediafax. Potrivit. continuă pe Antena3

Un ofiter SRI a murit dupa ce a intrat pe contrasens. Doua persoane sunt ranite

Un ofiter SRI a murit si alte doua persoane au fost grav ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata la iesirea din Constanta spre localitatea Ovidiu. Din primele informatii se pare ca ofiterul ar fi intrat pe contrasens si a lovit puternic un autoturism care se deplasa regulamentar.

Ofiter SRI mort in accident rutier. A intrat pe contrasens, lovind o masina care circula regulamentar. Doua persoane sunt ranite

Un ofiter SRI a murit si alte doua persoane au fost grav ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata la iesirea din Constanta spre Ovidiu. Ofiterul a intrat pe contrasens si a lovit puternic un autoturism care se deplasa regulamentar.

FOTO Ofiter SRI mort in accident rutier. A intrat pe contrasens, lovind o masina care circula regulamentar. Doua persoane sunt ranite

Un ofiter SRI a murit si alte doua persoane au fost grav ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata la iesirea din Constanta spre Ovidiu. Ofiterul a intrat pe contrasens si a lovit puternic un autoturism care se deplasa regulamentar.

Un ofiter SRI a murit intr-un accident rutier: Alte doua persoane au fost ranite

Un ofiter SRI a murit, sambata, in urma unui accident rutier petrecut in Constanta, alte doua persoane fiind ranite, potrivit B1 TV. Angajatul SRI se afla la volanul uneia dintre masinile implicate in.

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat intr-un accident rutier

Leonard Doroftei a fost implicat in aceasta seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Masina pe care o conducea a fost lovita de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul.

DOROFTEI, implicat intr-un ACCIDENT rutier. ...

UPDATE: Boxerul Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti, dupa ce masina pe care o conducea, a fiului sau, a fost lovita de o autoutilitara al carei sofer a plecat de la locul accidentului, a declarat ca se indrepta catre Resita, la Campionatul National de Box. Mergeam prin tunel. M-am intersectat cu o masina, am auzit poc. Mi-am dat seama ca ma inteapa ceva cand conduceam si m-am intors in stanga, geamul era spart, nu mai aveam oglinda. Am mers .

Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier: Masina condusa de boxer, lovita de o autoutilitara al carei sofer a fugit

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti, soferul autoutilitarei care a lovit masina pe care o conducea pugilistul fugind de la locul accidentului, transmite Mediafax. Sportivul a fost ranit la mana de cioburile parbrizului spart insa intr-o interventie telefonica la B1TV a precizat ca este vorba despre rani minore.

DOROFTEI, implicat intr-un ACCIDENT rutier. Autorul a FUGIT de la locul faptei.

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Soferul autoutilitarei care a lovit masina pe care o conducea pugilistul a fugit de la locul accidentului, iar la ora transmiterii acestei stiri este cautat de politisti, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mehedinti, subcomiarul Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut in jurul orei 19:10, pe DN 6, in apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin si .

Patru raniti intr-un accident rutier petrecut in apropiere de Hateg

Patru timisoreni aflati intr-un autoturism au ajuns la spital, in urma unui accident care a avut loc pe DN 68 Hateg - Caransebes, in Ohaba de sub piatra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )