Libnet.ro
UNICEF

22:15

Trei romani conduc in cel mai dur maraton din lume, spre Polul Nord

România Liberă România Liberă,
Trei romani conduc in cel mai dur maraton din lume, spre Polul Nord

Bistriteanul Tiberiu Useriu conduce, miercuri, in cel mai dur maraton din lume, organizat spre Polul Nord. continuă pe România Liberă

Trei romani conduc in 6633Ultra, un ultramaraton de 566 km desfasurat dincolo de Cercul Polar, in Canada

Dupa trei zile de concurs, trei romani conduc in 6633Ultra, un ultramaraton de 566 km desfasurat dincolo de Cercul Polar, in Canada, potrivit Mediafax. Acestia au preluat conducerea cursei inca din prima zi de competitie. Dupa trei zile de cand s-a dat startul, primul care a ajuns in punctul de control este bistriteanul Tiberiu Useriu care are, dupa incheierea celei de-a 3-a zi de concurs, un avans de 4 ore si jumatate fata de romanii clasati pe locurile 2 si 3, Vlad Tanase si Andrei Rosu.

Este omul cu cel mai frumos suflet din lume. Pentru ce si-a dedicat intreaga viata

Steve Greig poate fi considerat omul cu cel mai frumos suflet din lume. Si asta pentru ca barbatul si-a dedicat intreaga viata adoptand caini in varsta, care nu-si vor mai gasi niciodata adapost.

Acesta este cel mai mic origami din lume

O echipa de oameni de stiinta au dezvoltat cel mai micorigami din lume. impaturind o pelicula extrem de subtire de grafen, acestia au reusit sa-i faca o cutala scara atomica. Sa indoi sau sa impaturesti hartie e usor, dar asta pentru ca mainile tale si grosimea hartiei sunt perfecte pentru a manipula acest material cu [].

ANAF va lua lectii de la cel mai temut fisc din lume

Fiscul roman va primi sfaturi din partea IRS-ului american, dar si din partea Fondului Monetar International, a anuntat ministrul de finante Anca Dragu. Anul acesta vom avea, pentru ANAF, cateva misiuni de.

Viscri este cel mai vizitat sat din Romania: 32.000 de turisti, anul trecut

Biserica Fortificata din satul Viscri, care din anul 1999 face parte din patrimoniul mondial UNESCO, a fost vizitata anul trecut de 32. 000 de turisti, in mare parte straini, platitori de bilete.

Cel mai rar pasaport din lume este emis de Ordinul Suveran de Malta. Doar trei astfel de documente pot exista simultan

Cel mai rar intalnit pasaport din lume este cel emis de Ordinul Suveran de Malta si numai trei documente emise de aceasta autoritate pot exista concomitent, relateaza The Independent.

Cel mai mare Mall din Transilvania se extinde cu alte trei clariri si o investitie de 10 milioane de euro

Coresi Street cum este denumita a doua fata a extinderii va avea trei cladiri care sunt deja in contrusctie si se vor deschide treptat in urmatoarele sase luni.

Cel mai mare Mall din Transilvania se extinde cu alte trei cladiri si o investitie de 10 milioane de euro

Coresi Street cum este denumita a doua fata a extinderii va avea trei cladiri care sunt deja in contrusctie si se vor deschide treptat in urmatoarele sase luni.

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat, in perioada 7-14 martie, o apreciere de 6,37%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

Yuanul, la cel mai ridicat curs de schimb din 2016

Cursul mediu de schimb al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar vineri - cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )