Libnet.ro
UNICEF

05:15

Trei tineri au murit dupa ce masina in care erau a intrat intr-un copac.

România Liberă România Liberă,
Trei tineri au murit dupa ce masina in care erau a intrat intr-un copac.

Trei tineri au murit, duminica dimineata, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac de pe marginea drumului, apoi a luat foc, in judetul Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit lucratorilor Serviciului Rutier Constanta, accidentul s-a petrecut in jurul orei 4. 00, pe drumul judetean 395 care leaga localitatile constantene Plopeni si Chirnogeni, fiind anuntat de un sofer care a trecut prin zona si a vazut autoturismul marca BMW, inmatriculat in Bulgaria, in timp ce . continuă pe România Liberă

Accident grav in apropiere de Barlad. O femeie a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un cap de pod

O femeie in varsta de 31 de ani, din municipiul Barlad, a murit, in aceasta dupa-amiaza, dupa ce masina cu care circula s-ai izbit violent intr-un cap de pod.

Peste 20 de persoane au murit dupa naufragiul unui feribot in Arhipelagul Filipinelor

Douazeci si patru de persoane si-au pierdut viata si alte 274 sunt date disparute sambata dupa naufragiul unui feribot in cursul noptii trecute in Arhipelagul Filipinelor ca urmare a coliziunii navei cu un cargou, potrivit unui nou bilant difuzat de autoritati, informeaza AFP.

Peste 30 de persoane au murit dupa naufragiul unui feribot in Arhipelagul Filipinelor

Update 14:09 Cel putin 31 de persoane au murit, iar alte 171 sunt date disparute dupa scufundarea feribotului in largul Insulelor Filipine, conform unui nou bilant anuntat de autoritati, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )