Libnet.ro
UNICEF

21:00

Germania inaspreste controalele la granita cu Franta dupa atacul terorist de la Nisa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania inaspreste controalele la granita cu Franta dupa atacul terorist de la Nisa

Germania va inaspri controalele pe aeroporturi, precum si la punctele de trecere rutiere si feroviare la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa, a informat astazi politia federala germana, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Italia intareste controalele la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa

Italia va spori controalele la trei puncte de trecere a frontierei cu Franta si pe trenurile care fac legatura intre cele doua tari dupa atentatul terorist de joi seara de la Nisa, a declarat vineri.

Victor Ponta, reactie dupa atacul terorist din Franta: Solidaritatea este arma noastra principala. in Romania suntem tinuti intr-un razboi absurd

Fostul premier Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa atacul terorist de la Nisa, subliniind ca prioritatea ar trebui sa fie pretutindeni combaterea terorismului. Condoleante si solidaritate cu.

Germania, masura radicala dupa atentatul de la Nisa. Ce se intampla la granite

Germania va inaspri controalele pe aeroporturi, precum si la punctele de trecere rutiere si feroviare la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa, a informat vineri politia federala germana, in.

Comunicatul MAE dupa atentatul terorist de la Nisa. Mesaj important pentru romani, dupa ce doi conationali au fost raniti

Ministerul Afacerilor Externe condamna in termenii cei mai fermi atacul terorist care a avut loc la Nisa, Franta, in timpul sarbatorii Zilei Nationale, soldat cu pierderi de vieti omenesti.

Comunicatul MAE dupa atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel putin 84 de morti

Ministerul Afacerilor Externe condamna in termenii cei mai fermi atacul terorist care a avut loc la Nisa, Franta, in timpul sarbatorii Zilei Nationale, soldat cu pierderi de vieti omenesti.

Atacul terorist de la Nisa: Un martor cere 15.000 de euro pentru un clip video cu momentul uciderii teroristului

Dupa atentatul terorist de joi seara din Nisa, care s-a soldat cu 84 de persoane decedate, jurnalistii cauta secvente in care este suprins teroristul si filmul desfasurarii atentatului.

Liderii internationali, oripilati de atacul terorist de la Nisa. Donald Trump: E din ce in ce mai rau

Liderii mondiali, printre care presedintele american Barack Obama, premierul canadian Justin Trudeau, presedintele mexican Enrique Pena Nieto, cancelarul german Angela Merkel, premierul britanic Theresa May, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul indian Narendra Modi, si-au exprimat solidaritatea cu poporul francez si au condamnat atacul terorist care a avut loc, joi seara, in orasul francez Nisa.

Declaratiile revoltatoare facute de o turista britanica, dupa atentatul terorist de la Nisa: Poate e groaznic si un pic egoist, dar ne-a stricat...

O turista din Marea Britanie a declarat, la Sky News, ca vacanta ei de cumparaturi a fost ruinata, dupa atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel putin 84 de morti, scrie Daily Mail. Lucy Nesbitt-Comaskey.

Atacul terorist de la Nisa. MAE anunta: Doi romani au fost raniti

31: Doi romani care traiesc in Franta au fost raniti si sunt internati intr-un spital din Nisa, a precizat ministrul Afacerilor Externe.

O zi de sarbatoare s-a transformat intr-una de doliu, dupa ce o mana criminala a curmat vietile a zeci de oameni si a lasat in urma peste o suta de raniti. Presedintele Klaus Iohannis, condamna atacul terorist de la Nisa

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe retelele de socializare in urma atentatului terorist de la Nisa. Dupa ce in luna noiembrie Statul Islamic a lovit capitala, Paris, de data aceasta, atacul a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )