Libnet.ro
UNICEF

19:30

Clotilde Armand, dupa tragedia de la Nisa: Sustin deportarea celor responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice si sunt condamnati astfel de instantele europene (VIDEO)

B1 B1,
Clotilde Armand, dupa tragedia de la Nisa: Sustin deportarea celor responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice si sunt condamnati astfel de instantele europene (VIDEO)

Clotilde Armand, fosta candidata din partea Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1, a precizat, intr-un mesaj postat vineri pe Facebook, dupa tragedia de la Nisa, ca sustine deportarea. continuă pe B1

FOTO. Clotilde Armand, despre atacul terorist de la Nisa: Sustin deportarea celor responsabili de propaganda terorista islamica

Reprezentanta USB in Consiliul Local al Primariei Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a declarat socata si revoltata de atentatul terorist care a avut loc, joi seara, la Nisa, unde un camion a intrat, in mod voit, in multimea adunata sa vada focurile de artificii, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.

Clotilde Armand cere deportarea responsabililor de propaganda terorista islamica si inchiderea moscheilor cu clerici radicali

Consilierul USB Clotilde Armand afirma, intr-un mesaj pe Facebook in care condamna atentatul terorist de la Nisa, ca sustine deportarea tuturor celor care se fac responsabili de difuzarea propagandei.

Fragmente din trupurile unor copii erau raspandite pe drum Noi marturii cutremuratoare dupa tragedia din Nisa (VIDEO)

Martori ai atacului din Nisa continua sa descrie scenele cutremuratoare la care au asistat, informeaza Nice Matin. Am traversat drumul si, in acelasi timp, m-am intors si am vazut un camion.

Trei zile de doliu national, decretate in Franta dupa tragedia de la Nisa. Premierul Manuel Valls: Nu vom ceda in fata amenintarii teroriste

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat vineri ca in urma tragediei de la Nisa vor fi decretate trei zile de doliu national, potrivit bfmtv. com. Astfel pe 16, 17 si 18 iulie, drapelele vor fi.

VIDEO. Clotilde Armand: Nu exista un plan referitor la necesarul de scoli, licee si gradinite in Sectorul 1

Reprezentanta Uniunii Salvati Bucurestiul USB) Clotilde Armand a solicitat Primariei Sectorului 1 planul privind necesarul de scoli, licee si gradinite, pentru urmatorii ani.

JeSuisNice. Care au fost reactiile de pe retelele de socializare dupa tragedia franceza (FOTO)

Lumea intregaa este ingrozita dupa ce un atentat a avut loc chiar de Ziua Frantei, la Nisa. Oamenii si-au aratat imediat solidaritatea cu poporul francez, pe retelele de socializare aparand.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )