Libnet.ro
UNICEF

06:00

Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar, ucisi de acelasi barbat. Criminalul este inca in libertate

Antena3 Antena3,
Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar, ucisi de acelasi barbat. Criminalul este inca in libertate

Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar au fost gasiti fara suflare si se banuieste ca au fost ucisi de aceeasi persoana. Suspect este un nepot al celor doua femei, abia eliberat din. continuă pe Antena3

Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar, ucisi de acelasi barbat. Suspectul, prins de politisti

UPDATE: Suspectul care ar fi omorat trei oameni la Constanta, prin in aceasta dimineata de politisti. Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar au fost gasiti fara suflare si se banuieste.

Triplu asasinat la Constanta: Atacatorul suspectat de politisti a fost prins

Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un barbat au fost gasiti morti, iar anchetatorii au prins deja un suspect in acest caz. Este vorba despre Stoica Stefan Alexandru, de 34 de ani, nepotul uneia dintre.

FOTO Violator batut de victima la Vaslui: arestat dupa ce s-a luptat sa violeze doua femei ce i-ar fi putut fi mama si bunica

Un tanar de 19 ani, din satul Benesti, comuna Tanacu, a fost arestat preventiv, in aceasta dupa-amiaza, dupa ce a incercat sa violeze doua femei. Una dintre victime a reusit sa-i aplice o corectie fizica violatorului, care ii este vecin.

Pericol repetat pe Strei: trei copii si doua femei au ramas izolati pe o insula a raului

Trei copii si doua femei au ramas astazi blocati pe o insula a raului Strei, in zona Petreni, dupa ce apele au crescut brusc. Cei cinci au fost adusi la mal de pompieri. Misiunea de salvare a angajatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a fost a doua in descurs de cateva ore, pe raul Strei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )