Libnet.ro
UNICEF

10:15

Trump neaga ca a numit-o obraznica pe Meghan Markle

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump neaga ca a numit-o obraznica pe Meghan Markle

Presedintele american Donald Trump neaga faptul ca a numit-o pe Meghan Markle obraznica, intr-un mesaj publicat pe Twitter ieri, desi afirmatia a fost facuta intr-un interviu pentru The Sun, a fost inregistrata si este publica, anunta un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Meghan Markle, criticata de Donald Trump: Nu stiam ca e asa tupeista! Ce l-a facut sa spuna asta

Meghan Markle a fost dur criticata de Donald Trump, fapt pentru care nu va fi prezenta la vizita familiei presedintelui Statelor Unite ale Americii. Dupa ce Trump a facut-o pe Ducesa de Sussex tupeista, a continuat cu cateva declaratii mai temperate. Donald Trump, despre Meghan Markle: Tupeista Lipsa prezentei Ducessei de Sussex de la vizita [] .

WOW! Meghan Markle nu se uita iNAPOI: Decizie de ULTIMA ORA luata de ducesa! Fanii au ramas MASCA

Meghan Markle se pregateste intens sa isi reia activitatea la evenimentele regale, in conditiile in care a adus pe lume un baietel pe 6 mai, potrivit The Mirror preluat de verdict. ro.

Cher, mesaj controversat despre Trump: cantareata vrea sa-l vada incarcerat si abuzat sexual pe presedintele american

Cantareata Cher 73 de ani) a starnit controverse dupa ce a scris, intr-un mesaj pe Twitter, ca si-ar dori sa-l vada pe presedintele american Donald Trump in puscarie, iar acolo sa fie abuzat sexual.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )