Libnet.ro
UNICEF

06:15

WOW! Meghan Markle nu se uita iNAPOI: Decizie de ULTIMA ORA luata de ducesa! Fanii au ramas MASCA

B1 B1,
WOW! Meghan Markle nu se uita iNAPOI: Decizie de ULTIMA ORA luata de ducesa! Fanii au ramas MASCA

Meghan Markle se pregateste intens sa isi reia activitatea la evenimentele regale, in conditiile in care a adus pe lume un baietel pe 6 mai, potrivit The Mirror preluat de verdict. ro. continuă pe B1

Meghan Markle, criticata de Donald Trump: Nu stiam ca e asa tupeista! Ce l-a facut sa spuna asta

Meghan Markle a fost dur criticata de Donald Trump, fapt pentru care nu va fi prezenta la vizita familiei presedintelui Statelor Unite ale Americii. Dupa ce Trump a facut-o pe Ducesa de Sussex tupeista, a continuat cu cateva declaratii mai temperate. Donald Trump, despre Meghan Markle: Tupeista Lipsa prezentei Ducessei de Sussex de la vizita [] .

Trump neaga ca a numit-o obraznica pe Meghan Markle

Presedintele american Donald Trump neaga faptul ca a numit-o pe Meghan Markle obraznica, intr-un mesaj publicat pe Twitter ieri, desi afirmatia a fost facuta intr-un interviu pentru The Sun, a fost inregistrata si este publica, anunta un comunicat de presa.

Schimbare de ultima ora! Motivul pentru care Papa nu a mai ajuns la Bacau. Tot orasul era in sarbatoare

Papa Francisc trebuia sa aterizeze la Bacau, sambata dimineata, insa vremea rea i-a dat planurile peste cap. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo. in cele din urma, avionul in care se afla a aterizat la Targu Mures. Papa Francisc nu a mai ajuns la Bacau Chiar daca aeronava in care se [] .

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )