Libnet.ro
UNICEF

09:15

Meghan Markle, criticata de Donald Trump: Nu stiam ca e asa tupeista! Ce l-a facut sa spuna asta

Playtech Playtech,
Meghan Markle, criticata de Donald Trump: Nu stiam ca e asa tupeista! Ce l-a facut sa spuna asta

Meghan Markle a fost dur criticata de Donald Trump, fapt pentru care nu va fi prezenta la vizita familiei presedintelui Statelor Unite ale Americii. Dupa ce Trump a facut-o pe Ducesa de Sussex tupeista, a continuat cu cateva declaratii mai temperate. Donald Trump, despre Meghan Markle: Tupeista Lipsa prezentei Ducessei de Sussex de la vizita [] . continuă pe Playtech

Trump neaga ca a numit-o obraznica pe Meghan Markle

Presedintele american Donald Trump neaga faptul ca a numit-o pe Meghan Markle obraznica, intr-un mesaj publicat pe Twitter ieri, desi afirmatia a fost facuta intr-un interviu pentru The Sun, a fost inregistrata si este publica, anunta un comunicat de presa.

WOW! Meghan Markle nu se uita iNAPOI: Decizie de ULTIMA ORA luata de ducesa! Fanii au ramas MASCA

Meghan Markle se pregateste intens sa isi reia activitatea la evenimentele regale, in conditiile in care a adus pe lume un baietel pe 6 mai, potrivit The Mirror preluat de verdict. ro.

DONALD TRUMP: Boris Johnson, un ministru excelent

Presedintele american Donald Trump a declarat, ieri seara, ca fostul ministru britanic de externe, Boris Johnson, ar fi un excelent prim-ministru pentru a-i succeda Theresa May, care va demisiona pe 7 iunie dupa ce a esuat in realizarea Brexitului, relateaza AFP.

FOTO Donald Trump, intampinat cu imaginea unui penis, la aterizarea pe aeroportul Stansted din Marea Britanie

Chiar inainte ca aeronava Air Force One a presedintelui american sa aterizeze, Donald Trump a putut observa actiunile de protest fata de politicile sale indoielnice privind schimbarile climatice.

VIDEO Donald Trump a ajuns in Anglia, pentru vizita de trei zile, dar pana sa aterizeze l-a numit pe primarul Londrei un ratat cu sange rece

Donald Trump a ajuns luni in Regatul Unit, impreuna cu sotia sa Melania, pentru o vizita de trei zile. Chiar inainte ca avionul sau sa aterizeze pe aeroportul Stansted, liderul de la Casa Alba l-a criticat pe primarul Londrei, Sadiq Khan, scriind pe Twitter ca acesta este un ratat cu sange rece, dupa ce edilul a criticat guvernul britanic pentru ca l-a invitat pe presedintele american intr-o vizita de stat, relateaza Reuters.

Donald Trump, despre primarul Londrei, chiar inainte de a ateriza la marginea orasului: Este un ratat desavarsit

Presedintele american Donald Trump l-a numit pe Sadiq Khan, primarul Londrei, un ratat desavarsit, dupa ce edilul a criticat decizia Guvernului britanic de a-l primi intr-o vizita de stat pe liderul de la Ca.

Donald Trump ajunge in Marea Britanie intr-un context marcat de Brexit

Presedintele american Donald Trump a ajuns in Marea Britanie, luni, intr-o vizita pe care Casa Alba o considera drept o sansa de a onora sacrificiul si serviciul comun al SUA si aliatului sau de dincolo de Atlantic, scrie Associated Press.

PRIMARUL LONDREI: Donald Trump, un fascist al secolului 20

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a comparat limbajul folosit de Donald Trump pentru a-si mobiliza sustinatorii cu cel al fascistilor secolului 20, intr-o interventie exploziva inainte de vizita de astazi a presedintelui american la Londra, transmite The Guardian.

Theresa May, inainte de vizita lui Donald Trump in arhipelag: Aceasta este o saptamana cu o importanta semnificativa pentru relatia speciala dintre Marea Britanie si SUA

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca aspira la crearea de legaturi puternice si de durata intre Marea Britanie si SUA, pe fondul vizitei desfasurate de presedintele american Donald Trump in.

Donald Trump, astazi, in Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump va sosi, astazi, in Marea Britanie pe fondul declaratiilor controversate ale ambasadorului american, care a sugerat ca NHS ar trebui sa faca parte din viitoarele negocieri comerciale intre cele doua tari, relateaza The Guardian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )