Libnet.ro
UNICEF

01:06

Trupele separatiste din estul Ucrainei au inceput retragerea armamentului greu

Antena3 Antena3,
Trupele separatiste din estul Ucrainei au inceput retragerea armamentului greu

Fortele militarizate ale autoproclamatelor republici separatiste din Donetsk si Lugansk au inceput operatiunile de retragere a echipamentelor armete grele de pe linia frontului din estul Ucrainei sub atenta. continuă pe Antena3

Separatistii sustin ca au inceput retragerea armamentului greu, dar Kievul afirma ca ei de fapt se regrupeaza

Separatistii prorusi din estul Ucrainei au anuntat marti ca, in conformitate cu acordul de la Minsk, au inceput retragerea armamentului greu din cel putin patru zone, dar autoritatile de la Kiev au catalogat .

VIDEO in orasul Harkov din estul Ucrainei a avut loc un atentat terorist

Un dispozitiv exploziv artizanal a fost detonat in orasul Harkov din estul Ucrainei in timpul unui mars pentru unitatea tarii, desfasurat cu ocazi implinirii a unui an de la evenimentele din februarie 2014 din Kiev, anunta presa ucraineana.

Acord pentru inceperea retragerii armamentului greu de pe linia frontului in estul Ucrainei

Kievul si rebelii pro-rusi din estul separatist al Ucrainei au semnat acorduri pentru a incepe retragerea armamentului greu de pe linia frontului, a informat pentru AFP un inalt responsabil ucrainean.

Administratia americana acuza Rusia ca submineaza bazele ordinii mondiale prin sustinerea separatismului in estul Ucrainei

Administratia americana a acuzat vineri Rusia ca submineaza bazele ordinii mondiale prin sustinerea separatismului in estul Ucrainei, unde desi exista un armistitiu intre armata ucraineana si rebelii prorusi, schimburile de focuri nu au incetat, informeaza BBC.

Viktor Ianukovici promite ca se intoarce in Ucraina pentru a pune capat conflictului din estul tarii

Viktor Ianukovici, fostul presedinte al Ucrainei, inlaturat de la putere in februarie 2014 si care acum este refugiat in Rusia, a promis sa revina im tara sa pentru a ajuta Ucraina sa puna capat conflictului din est.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )