Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viktor Ianukovici promite ca se intoarce in Ucraina pentru a pune capat conflictului din estul tarii

România Liberă România Liberă,
Viktor Ianukovici promite ca se intoarce in Ucraina pentru a pune capat conflictului din estul tarii

Viktor Ianukovici, fostul presedinte al Ucrainei, inlaturat de la putere in februarie 2014 si care acum este refugiat in Rusia, a promis sa revina im tara sa pentru a ajuta Ucraina sa puna capat conflictului din est. continuă pe România Liberă

Viktor Ianukovici vrea sa revina in Ucraina pentru a pune capat conflictului separatist

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, inlaturat de la putere in februarie 2014 si refugiat in Rusia, promite sa revina pentru a ajuta Ucraina. Imediat ce voi avea posibilitatea, vreau sa revin si voi.

RUSIA. Peste 35.000 de oameni au iesit pe strazile Moscovei la un de la inlaturarea lui Viktor Ianukovici

Aproximativ 20. 000 de persoane s-au adunat sambata, in centrul Moscovei, pentru un mars de protest organizat la un an de la inlaturarea presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici. UPDATE:Zeci de mii de oameni protesteaza la Moscova la un an de la inlaturarea lui Viktor Ianukovici Unul dintre organizatorii mitingului de protest, Dmitri Sablin, membru al Consiliului Federatiei Ruse Camera superioara a Parlamentului rus), a declarat ca 100 de asociatii au anuntat participarea. Peste 100 de oameni au fost ucisi, iar alte sute au fost raniti in cursul protestelor violente care au avut loc la Kiev in perioada 18-21 februarie 2014, care au culminat cu inlaturarea presedinetlui prorus Viktor Ianukovici. Situatia din Ucraina ne-a invatat mult lucruri; nu vom permite proteste de tip Piata Independentei in Rusia, au comunicat organizatorii. Mitinguri similare au avut loc in Sankt-Petersburg, Ekaterinburg, Vladivostok, precum si in Simferopol capitala fostei regiuni ucrainene Crimeea, anexata de Rusia dupa revolutia din Ucraina).

VIDEO Zeci de mii de oameni au participat la Moscova la un miting antimaidan, la un an de la nlaturarea lui Viktor Ianukovici

Aproximativ 20. 000 de persoane s-au adunat sambata, in centrul Moscovei, pentru un mars de protest organizat la un an de la inlaturarea presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza agentia TASS, potrivit Mediafax.

Moscova: Protest la un an de la inlaturarea lui Viktor Ianukovici

Aproximativ 20. 000 de persoane s-au adunat sambata, in centrul Moscovei, pentru un mars de protest organizat la un an de la inlaturarea presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza agentia TASS, citata de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )