Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO in orasul Harkov din estul Ucrainei a avut loc un atentat terorist

Adevărul Adevărul,
VIDEO in orasul Harkov din estul Ucrainei a avut loc un atentat terorist

Un dispozitiv exploziv artizanal a fost detonat in orasul Harkov din estul Ucrainei in timpul unui mars pentru unitatea tarii, desfasurat cu ocazi implinirii a unui an de la evenimentele din februarie 2014 din Kiev, anunta presa ucraineana. continuă pe Adevărul

UPDATE Merkel, Hollande, Poroshenko si Putin au discutat despre situatia din estul Ucrainei: Trebuie sa ne asiguram ca armistitiul este mentinut /Armata ucraineana: Rebelii prorusi lanseaza atacuri cu mortiere in apropiere de Mariupol / Gazprom: Rusia a

Presedintele rus Vladimir Putin, liderul de la Kiev Petro Poroshenko, cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande au discutat telefonic joi despre evenimentele recente din Ucraina ncluzionand ca toate partile implicate trebuie sa se asigure ca armistitiul din estul tarii este mentinut, arata Kremlinul intr-un comunicat de presa citat de Reuters.

Cum vrea Porosenko sa mentina pacea in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a solicitat, miercuri seara, la Kiev, mobilizarea unui contingent de mentinere a pacii sub mandat ONU, in zona de conflict din estul Ucrainei, relateaza Ukrinform, informeaza Mediafax.

Petro Porosenko vrea un contingent international de mentinere a pacii in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a solicitat de curand mobilizarea unui contigent de mentinere a pacii sub egida ONU in zona de conflict din estul Ucrainei, informeaza AFP.

Porosenko cere un contingent international de mentinere a pacii in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a solicitat miercuri seara, la Kiev, mobilizarea unui contingent de mentinere a pacii sub mandat ONU in zona de conflict din estul Ucrainei, relateaza.

Acord pentru inceperea retragerii armamentului greu de pe linia frontului in estul Ucrainei

Kievul si rebelii pro-rusi din estul separatist al Ucrainei au semnat acorduri pentru a incepe retragerea armamentului greu de pe linia frontului, a informat pentru AFP un inalt responsabil ucrainean.

Administratia americana acuza Rusia ca submineaza bazele ordinii mondiale prin sustinerea separatismului in estul Ucrainei

Administratia americana a acuzat vineri Rusia ca submineaza bazele ordinii mondiale prin sustinerea separatismului in estul Ucrainei, unde desi exista un armistitiu intre armata ucraineana si rebelii prorusi, schimburile de focuri nu au incetat, informeaza BBC.

VIDEO Ucraina: Atac cu bomba in timpul unui mars la Harkov, 2 morti si peste 10 raniti/ Politia: Un act terorist/ Autoritatile au retinut patru suspecti: Sunt cetateni ucraineni, care au primit arme si instruire in Rusia

Doua persoane au fost ucise si peste zece au fost ranite in urma unei explozii produse in timpul unui mars patriotic desfasurat la Harkov, oras din estul Ucrainei, al doilea ca marime din tara, situat la aproximativ 200 km de zona de conflict cu separatistii pro-rusi, a informat pentru AFP parchetul regional. UPDATE 1- Politia ucraineana: Un act teroristUPDATE 2 - Dispozitivul explozibil a fost aruncat dintr-o masina martori)UPDATE 3 - Autoritatile au retinut un numar neprecizat de suspectiUPDATE 4 - Kievul spune ca suspectii au primit arme si instruire in Rusia.

Cel putin trei morti intr-un atentat produs in cursul unui miting, in orasul ucrainean Harkov

Cel putin trei persoane au murit, iar alte zece au fost ranite intr-un atentat care a avut loc duminica in orasul ucrainean Harkov est), in timpul unui mars organizat cu ocazia implinirii a un an de la inlaturarea regimului prorus condus de Viktor.

Porosenko vrea ca UE sa trimita experti militari in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko doreste ca Uniunea Europeana sa trimita experti militari in estul tarii, relateaza Ukrinform. Seful de stat ucrainean a discutat la telefon cu presedintele.

Armistitiu doar pe hartie. Luptele continua in estul Ucrainei

Luptele dintre armata ucraineana si separatistii prorusi continuau si vineri, in pofida armistitiului convenit saptamana trecuta. Agentiile Reuters si EFE transmit ca ambele tabere se acuza din nou.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )